22 d’agost del 2011

Les retencions a l'avinguda Felip Pedrell col·lapsen el centre de Tortosa


Les obres de la nova barana del riu a l'avinguda Felip Pedrell estan provocant importants retencions de trànsit al barri de Remolins, però també col·lapsen el centre de Tortosa en les hores punta. La complexitat dels treballs ha fet necessari tallar al trànsit un carril de l'avinguda Felip Pedrell, en el tram comprès entre la plaça del Paiolet i la cruïlla amb el carrer Costa de Capellans, i els operaris han de donar pas alternatiu als vehicles en tots dos sentits. El problema arriba, però, quan els operaris pleguen de la feina i comença a funcionar un semàfor, sobretot al vespre. Les cues que es formen en sentit Tortosa col·lapsen l'avinguda de Remolins, mentre que les retencions en sentit Remolins i Bítem no només provoquen la congestió de la plaça del Paiolet, sinó de bona part de l'avinguda Felip Pedrell i del carrer Llotja i, en conseqüència, també d'un tram de l'avinguda de la Generalitat i de la plaça de la Pau. Això és perquè, per seguretat, hi ha una fracció de temps important en què els semàfors dels dos sentits estan en roig, perquè cal que hi haja prou temps perquè l'únic carril transitable puga buidar-se. Però de vegades es produeixen situacions estranyes, amb els dos semàfors en roig, els cotxes aturats en els dos sentits, i tota l'avinguda buida de trànsit en el tram afectat per les obres. En aquests casos, la solució passaria per regular el trànsit amb un agent de la policia local. Per no tornar a dir que Tortosa necessita urgentment un tercer pont entre el nord de Remolins i l'eix de l'Ebre (C-12).

3 comentaris:

  1. si aixo no s'acabar abans de festes pot ser bastant gran lo caos

    ResponElimina
  2. És de pel·lícula. Aquestes retencions no poden continuar, no seria millor que el tràfic el regules un guarda urbà? Durant un parell o tres de dies (ara no ho sé perquè estic a Barcelona) van estar sense anar molts semàfors de Ferreries, on hi era la policia local? A part de ficar multes (que ho fan molt bé) saben fer algo més esta gent no?

    ResponElimina
  3. Amic hi han dos obrers durant lo dia ,lo dissabte se va trencar lo semafor va venir la policia.
    Ja era hora el govern estatal cambies la barana era vergonyosa!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta