22 d’agost del 2011

Platigot desmenteix els rumors sobre el tancament de restaurants a Tortosa


L'associació Platigot, que aplega el sector de la restauració i de l'hostaleria de Tortosa, ha hagut de sortir al pas dels diversos rumors que durant les últimes setmanes han circulat per la ciutat, al voltant del presumpte tancament de mitja dotzena de restaurants a causa de la crisi. Segons Platigot, "no són certes aquestes afirmacions" i els establiments esmentats "restaran oberts, al servei de totes aquelles persones que els vulguin gaudir". En concret, la nota de Platigot desmenteix el tancament dels restaurants Sant Carles, Paiolet, Nolla, Lakinoa i Bar Sport. De fet, els rumors van començar fa un parell de setmanes amb l'anunci del suposat tancament dels restaurants Nolla, Lakinoa i La Masada, i amb el possible traspàs de la sidreria Amets, també a la zona de Vora Parc. Però després el rumor ha anat deformant-se i engrandint-se, tot afegint també els restaurants Paiolet, Bar Sport, La Torreta de Remolins i Rosa Pinyol.

4 comentaris:

  1. "Raro, raro, raro".
    Primer, no té massa sentit que no tractant-se de cap cadena o franquícia ( l'únic en comú entre ells és que estan associats a Platigot ) de cop "s'anunciï el tancament de diversos restaurants.
    Segon, qui i per què algú pot tenir interesses en fer córrer la noticia ?

    ResponElimina
  2. El Rosa Pinyol es pot confirmar que ha tancat... a més fa unes tres setmanes hi havia una nota del Sr. Joan Forcadell al diari La veu de l'Ebre, amb la que confirmava el tancament i donava agraïments.

    ResponElimina
  3. Em crida molt l'atenció aquest desmentiment. Vaja, tenia entés que els rumors no es desmenteixen. I que els desmentiments no sol·licitats... En fi.

    ResponElimina
  4. La veritat és que no m'estranya, anys enrera anava amb els amics 1 o 2 vegades l'any, ja que el menjar era molt bo però els preus no eren barats. Ara fa temps que no hi anem, suposo que no som els únics.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta