23 d’agost del 2011

Tortosa obre al públic el Centre d'Interpretació de la Setmana Santa



Tortosa ha obert al públic aquest dimarts el Centre d’Interpretació de la Setmana Santa, al carrer Montcada. El nou equipament es podrà visitar tots els dies entre les onze del matí i la una del migdia, i entre les cinc de la tarda i les vuit del vespre. A més a més, el Centre d’Interpretació de la Setmana Santa tindrà un telèfon d’atenció al públic, en què es podran concertar les visites, el número de mòbil 626 500 921. L’Ajuntament va inaugurar el Centre d’Interpretació de la Setmana Santa el passat mes d’abril, un cop que es van acabar les obres de rehabilitació de l’antiga església de Sant Antoni.

De fet, durant els dies de la Setmana Santa el centre d’interpretació es va poder visitar, però després es va tancar perquè encara calia enllestir alguns detalls, com ara el subministrament elèctric. Finalment, l’obertura al públic del Centre d’Interpretació de la Setmana Santa ha posat punt final a una llarga reivindicació de l’Agrupació de Confraries de Tortosa, una entitat que feia més de trenta anys que buscava un lloc digne per conservar i exposar els seus passos. Al Centre d’Interpretació de la Setmana Santa, a més d’una mostra amb els hàbits de les vestes i un audiovisual, també hi ha exposició amb deu dels onze passos de les confraries tortosines. L’objectiu de l’Ajuntament de Tortosa és integrar aquest equipament en l’oferta turística del municipi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta