15 de setembre del 2011

Lluís Soler (CiU) estudia portar l’alcalde de Deltebre al jutjat

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre i portaveu de CiU a l’Ajuntament de Deltebre, Lluís Soler, ha aprofitat el seu pas pel programa Primera Columna per carregar en contra de les actituds de l’alcalde de Deltebre, el republicà Gervasi Aspa. Soler i Aspa són rivals polítics en les dues institucions, ja que el president del Consell Comarcal del Baix Ebre és el cap de l’oposició a Deltebre, mentre que l’alcalde ha renunciat a la seua dimissió com a conseller comarcal del grup d’Esquerra, i finalment demà serà de nou al ple del consell del Baix Ebre. Un embolic que Soler ha mirat d’explicar. Al mateix temps, ha anunciat que el grup de CiU estudia portar al jutjat un decret d’alcaldia de Gervasi Aspa que no els permet tenir accés a la informació i a la documentació de l’Ajuntament amb normalitat.

4 comentaris:

  1. Pobre noi Gervasi disali vore los paper tanta transaparencia que venen ERC,ara aixo fa pudor a socarrim,total es un noiet que el vas enviar a vore el Pokemons. Trist molt trist...

    ResponElimina
  2. Primer que es plantejin altres coses i que s'aportin coses al govern. Caldria mirar que el Sr. Lluís s'ha apujat el sou un 75 % al Consell Comarcal del Baix Ebre quan la situació és tan crítica que no es poden ni fer front als salaris dels treballadors. Si un és vol dedicar solament a la política malament estem, i més en entitats municipals d'aquesta índole. Així estem, cobrant i tirant pedres a la mateixa teulada.

    ResponElimina
  3. Es que l'Alcalde de Deltebre es molt reservat...

    ResponElimina
  4. No es per defensdar-lo a mi los politics me dones alergia sabeu perque se la pujat,si us plau llegiu e informeus...
    Jo continuo dient los politics cobren massa i los del consell també hi han departaments totalment inutil ningú cobra menys de 1000 euros qui els cobres....

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta