19 de setembre del 2011

El 'nou Rambo' de Móra d'Ebre, segons l'E-Notícies

El diari digital E-Notícies ha publicat aquest dilluns una sèrie d'imatges del conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, durant la seua participació en l'acte d'inauguració de la fira Caçafir de Móra d'Ebre, diumenge de la setmana passada. "El nou Rambo", titula l'E-Notícies abans d'afirmar que el conseller Pelegrí és "amic de les armes". "Es tracta de la fira més veterana i important d'aquest tipus que se celebra a Móra d'Ebre, organitzada per la Societat de Caçadors 'La caçadora de l'Ebre'", han indicat a l'E-Notícies fonts d'Agricultura, a més d'assenyalar que les armes amb les que es va fotografiar Pelegrí són "aparells d'air soft i de simulació".

Imatge E-Notícies

2 comentaris:

  1. No se, diries que em sento més tranquil de tindre un conseller que tingue pràctica d'armes.
    Lo proper alcalde que ens el treguen d'un gimnàs de kick-boxing, llavors ja seria el summum. I una cavalleria en alabardes i sabres com a regidors a les festes del Renaixement.
    I això que a "Game of the Trones" només li van donar un Emmy ahir.

    ResponElimina
  2. després ens queixem si passa lo que passa pel món, o a prop de casa...

    les armes i la violència esta massa frivolitzat i la gent després perd l'oremus

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta