7 d’octubre del 2011

El cicle de cinema infantil en català torna a Roquetes


El Cicle de Cinema Infantil en Català (CINC) torna el proper dissabte, 15 d'octubre, als cinemes Ocine de Roquetes. Enguany, el CINC es projectarà en 27 localitats catalanes, ja que l'oferta s’amplia amb la incorporació de l’Hospitalet de Llobregat. El CINC és una iniciativa del Departament de Cultura, per ampliar l’oferta de cinema infantil en català al mercat, i potenciar l’hàbit de consumir productes cinematogràfics en català. En aquesta edició, a Roquetes es projectaran les pel·lícules 'Astro Boy' (15 d'octubre), 'Gru, el meu dolent preferit' (22 d'octubre), 'Arthur i la guerra dels mons' (29 d'octubre) i 'Els barrufets' (5 de novembre). Totes les projeccions es faran en dissabte, a partir de les 16.15 hores, i el preu de les entrades és de només 3,50 euros.

Aquesta iniciativa va néixer a Lleida i les seues comarques l’any 2001, gràcies a la col·laboració del Departament de Cultura amb els exhibidors, i s'ha anat estenent a d'altres poblacions. Al llarg d’aquests anys, un total de 296.092 espectadors han assistit a les sessions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta