7 d’octubre del 2011

El PSC reclama al Parlament un altre pronunciament del govern i el cabal ecològic

Els diputats del PSC, Jordi Terrades i Núria Ventura, han presentat aquest dijous una proposta de resolució, en què els socialistes insten el govern de la Generalitat a refermar el seu compromís en contra del transvasament del riu Ebre. Així mateix, també insten al govern de l’Estat a presentar el text definitiu del pla hidrològic de la conca de l’Ebre, "tot incloent-hi un cabal ambiental per al tram final del riu i el seu delta, d’acord amb els criteris establerts per la Comissió de Sostenibilitat de les Terres de l’Ebre". Les raons que han portat el PSC a presentar aquesta proposta són "haver constatat la votació contrària que CiU i PP van efectuar en el darrer debat de política general al Parlament de Catalunya," així com la "resposta ambigua" que dimecres feia el conseller de Territori i Sostenibilitat, a una pregunta del seu propi grup.

A banda, els diputats socialistes han mostrat la seua sorpresa a la votació contrària que CiU i PP han fet avui en el ple del Parlament, a la proposta d'homogeneïtzar les tarifes d’abastament en alta i l’equiparació dels tributs de l’aigua en el territori servit pel Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT) amb els de la resta de Catalunya.
Proposta de resolució del PSC sobre el transvasament de l'Ebre
Imatge Socialistes de l'Ebre

5 comentaris:

  1. A vore si aquest cop tenim l'unitat politica, i la força del govern, al costat dels ebrencs. (per cert, ja posats, els PPsEbrencs també podrien estirar les orelles als seus "caps", no?).
    I de passo, el govern podria passar a l'acció. No hi ha prou en contar-nos que necessitem un Pla de Conca i uns cabals adequats - que pot fer per aconseguir-los? Tan complicat és actuar? A Madrid, a Brussel·les, on sigui, però que fassen alguna cosa real.

    ResponElimina
  2. Quanta hipocresia...i encara n'hi ha que se'ls creuen. Borrell ho tenia molt clar i Montilla també. I ara què volen aquesta gent?

    ResponElimina
  3. Sort d'Esquerra, que va aturar el transvasament, eh Arjub ?
    Tu, ja t'ho dic ara, resa per a que el PP no tregui majoria absoluta o ( amb CIU ) majoria suficient....

    ResponElimina
  4. Tenim l'aigua venuda i revenuda, ara som tots antitrasvasistes però quan l'amo de Madrid o de Barcelona diu vull mam, pos tots siguen PSC, ERC, IU, PP o CiU a abaixar-se los pantalons i dixar als pringadets que els votem en lo cul a l'aire...ho tenim magre, molt magre, però per soroll que no quede, si la volen los donarem guerra, ho vam fer una vegada i segur que ho podrem tornar a fer...qui li diria a Franco que lo seu canal lo tornarien a pujar los "rojillos", perquè los seus hereus se diguen PP o CiU ja tenen la lliçó ben apresa!!

    ResponElimina
  5. òstia que collons heu fet estos any xiqueta no mos contes solfes que ne sabem un rato de Tocadors de flautí!!!!!!!1 8 anys fent lo horni

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta