26 d’octubre del 2011

ICV promou una taula de diàleg municipal amb el sector de la salut a Tortosa



El grup d’Iniciativa-Entesa per Tortosa va anunciar ahir que ha iniciat els contactes amb la resta de grups de l’Ajuntament, amb l’objectiu de crear una mesa de diàleg amb el sector de la sanitat a la ciutat. El portaveu d’Iniciativa, Jaume Forcadell, ha recordat que durant el mes de setembre ja va fer arribar la proposta a l’alcalde de Tortosa, i que durant el ple de l’octubre també es va demanar al convergent Ferran Bel que liderés el diàleg amb els sectors professionals i la plataforma d’usuaris de la sanitat, per intentar frenar les retallades en el sistema públic de Salut. Per tant, Forcadell va tornar a criticar l’actitud de Bel davant dels ajustos pressupostaris que està aplicant el Departament de Salut.

7 comentaris:

  1. Quna vergonya de govern que tenim. Perdoneu però algú ho havia de dir DE NOU.

    ResponElimina
  2. M'hi jugo un sopar al Villa Retiro que Bel no acaba els quatre anys de mandat. la fugida cap endavant del Senat va en aquest sentit. El que no se sap és si el substitut serà Panisello, Tomàs o Del Pino.

    ResponElimina
  3. Que algú fiqui a Forcadell d'alcalde, que ha demostrat ser millor que Bel en moltes coses!!!

    ResponElimina
  4. Bel i diàleg són termes incompatibles...

    ResponElimina
  5. Bel em sembla molt arrogant, sobretot quan el presionen. Forcadell el presiona, que li fot canya, i molta. Qui no se'n recorda de l'assumpte de la privatització de les aigües públiques (EMSP)i la venda a la companyia privada aquella (no recordo el nom ara de la companyia), però li va posar "las peras a cuarto" quan li va recordar el preu que tindria l'aigua en el futur, ja fa un temps, i també quan li va recordar l'afer de les piscines invisibles, que més aviat podrien formar part de la Història Inteminable, el llibre de Michael ende, pel temps que tarden en fer-les, entenguem-nos, que semblen eternes, i el parquing adjunt a elles, que suposa que s'havien de començar a construir a inicis d'octubre...ostres, però si estem gairebé a novembre! potser que li ho recordem, sembla que s'ha oblidat, el nostre amic Ferran...

    ResponElimina
  6. Calleu, calleu, que ara tot es Fa Bé...

    I els tortosins i les tortosines han volgut quatre anys més d'alcaldia per FB ( Clar que ignoraven que també se'n aniria a Madrid, que tan va criticar al Sabaté ).

    Ai, les hemeroteques ...

    ResponElimina
  7. Molt em sembla que ara haurem de compartir a Bel amb Madrid...i ja sé quina de les ciutats sortirà perdedora...nosaltres! Allí li pagaran més...i viurà amb més luxes que aquí...ai, dels vençuts(vae victis), que ens tocarà sofrir, i no poc!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta