26 d’octubre del 2011

Sabaté (PSC): 'Hi ha una ofensiva del PP per recuperar el transvasament de l'Ebre'



El candidat del PSC al Senat per Tarragona, el tortosí Joan Sabaté, ha advertit aquest dimarts des de Barcelona que hi ha una ofensiva del PP per recuperar el transvasament de l'Ebre si Mariano Rajoy arriba a la presidència del govern. Rajoy ja ha anunciat que el transvasament no formarà part del seu programa electoral, però altres fonts del PP han afirmat que la promesa de l’aigua de l’Ebre per al País Valencià i Múrcia sí que figurarà en el programa dels conservadors. De fet, el PSOE aragonès està aprofitant la divisió del PP sobre el transvasament com a arma electoral, i els populars de Múrcia estan molestos amb els seus companys de files de l'Aragó, per haver presumit públicament que tenen més pes davant de Rajoy que els conservadors murcians. Mentrestant, el regidor del PP a Tortosa, Xavier Dalmau, aprofitava ahir el seu pas pel Programa Columna, l'informatiu matinal del Canal 21 Ebre, per lamentar la demagògia dels que acusen el PP de voler fer el transvasament, quan encara no hi ha res sobre el paper.

En concret, Sabaté ha assenyalat que, tot i que a Catalunya no en parlen, diversos dirigents del PP n’han fet referència durant els darrers dies, com el diputat que forma part de la Comissió d’Infraestructures del Congrés, Andrés Ayala, a Múrcia, assegurant que tenien en la seva agenda recuperar el transvasament. Sabaté també ha destacat les paraules del portaveu del PP, González Pons, que vol recuperar el PHN i arribar a un nou consens sobre l’aigua, i les del president valencià, Alberto Fabra, qui ha afirmat que Comunitat Valenciana no renunciarà a reivindicar l'aigua de l'Ebre.
LA PREGUNTA DEL DIA

1 comentari:

  1. Que el PP vol tornar a demanar el trasvasament esta molt clar,
    però el PSOE tenia a les seues mans deixa ben tancada i barrada, i ves per on, encara estem esperant que conteste al Tribunal Suprem a la sentència sobre la demanda de transvasament de Castelló,

    que han fet vostés com a representans del territori perquè aquesta porta es tanque definitivament?

    fer grans declaracions i votar mocions als ajuntaments i consells esta molt bé, però és clarament insuficient quan es podia haver deixat resol el probrema des del ministeri de mediambient, on tenen un representant del territori com és el sr. Puxeu.

    les paraules se les emporta el vent, volem fets!!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta