26 d’octubre del 2011

El jutge cita a declarar Annabel Marcos pel bloqueig dels 'indignats' al Parlament

El jutge de l'Audiència Nacional, Eloy Velasco, ha citat a declarar la diputada ampostina Annabel Marcos (CiU), així com nou diputats més i el president de la Generalitat, Artur Mas, com a perjudicats pel bloqueig que els 'indignats' van protagonitzar el passat 15 de juny al Parlament de Catalunya. Els altres diputats són Montserrat Tura, Joan Boada, Gerard Figueras, Josep Maria Llop, Jordi Turull, Alfons López Tena, Ernest Maragall, Salvador Milà i Santi Vila. Els tres primers tenen cita el 13 de desembre; els quatre següents, el 14 de desembre, i els dos últims i la mateixa Annabel Marcos, el 15 de desembre. Durant el bloqueig al Parlament, Marcos va tenir problemes per accedir al parc de la Ciutadella. De fet, segons diverses fonts, la diputada ampostina va haver de ser atesa amb una crisi d'ansietat pels serveis mèdics de la cambra catalana, després d'haver rebut una poalada d'aigua i d'haver estat retinguda i sacsejada pel braç per alguns dels 'indignats'.

En el cas del president, Mas podrà escollir una d'aquestes tres dates, o bé rebre el jutge al seu despatx, o bé declarar per escrit. Així consta a una interlocutòria del jutge que està datada del 21 d'octubre del 2011. El jutge decreta que s'escolti la “declaració en qualitat de perjudicats” del president i dels deu diputats. Velasco emet les citacions després de prendre declaració als identificats com a possibles autors de les agressions als membres del Parlament. Tots van quedar en llibertat, tot i que continuen imputats com a autors d'un possible delicte contra les altes institucions de l'Estat.

Imatge Annabel Marcos a Facebook

1 comentari:

  1. "em vaig sentir intimidada per la càmera de fotos que portava"...sempre va bé contrastar diverses fonts: http://directa.cat/noticia/diputada-de-ciu-em-vaig-sentir-intimidada-la-camera-de-fotos-que-portava

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta