25 d’octubre del 2011

Dalmau: 'Es fa molta demagògia quan s'acusa el PP de voler fer el transvasament'


El portaveu del PP a l’Ajuntament de Tortosa, Xavier Dalmau, ha afirmat aquest dimarts que no li preocupa excessivament que Mariano Rajoy puga incloure el transvasament de l’Ebre en el seu programa electoral. De fet, Rajoy ha afirmat que no ho farà, però altres veus autoritzades dins del PP han afirmat que el transvasament sí que apareixerà en el programa electoral per al 20 de novembre. Durant l’entrevista d’avui al programa Primera Columna, Dalmau ha recordat que el PP de les Terres de l’Ebre està en contra del transvasament, i que va ser gràcies a ell que l’Ajuntament de Tortosa va poder aprovar una declaració unitària en contra del transvasament de l’Ebre que reclama la Diputació de Castelló. Segons el regidor del PP, el Plan Hidrológico Nacional no va arribar a fer-se; el minitransvasament a Tarragona funciona des de fa anys i no va ser aprovat per un govern del PP, i el canal de regadiu Xerta-Sénia és un projecte del tripartit, heretat i assumit per CiU, que en el futur podria servir per transvasar aigua al País Valencià. Dalmau, que continua sense tenir el carnet del partit, considera que es fa "molta demagògia" quan s’acusa el PP de voler recuperar el transvasament de l’Ebre.

10 comentaris:

  1. Les opinions politiques d’un home sense carnet al menys tenen per mi el respecte que la sinceritat li dona.

    ResponElimina
  2. Pos això es motiu de denuncia Mc Calan. A Espanya al menys -altres paisos no-, el DNI és obligatori.

    ResponElimina
  3. També deu ser demagògia que la diputació de Castelló, presidida per un representant del PP, reclame constantment un transvasament de 90 Hm3/any.

    El Sr. Pons i Fabra quan diuen que "no renunciaran al transvasament de l'Ebre", també deuen fer demagògia.

    O el Sr Rajoy quan li pregunten sobre el transvasament es limita a dir un escuet "No esta en el programa", lo qual no vol dir ni que si, ni que no, només vol dir que "No esta en el programa",
    Això si, a Murcia no diu lo mateix!!

    El Xerta-Sénia no serà per transvasar si mes enllà del riu Sénia no reclamen l'aigua de l'Ebre. Qui la reclama te noms, cognoms i assignació política. Això també deu ser demagògia.

    Potser els representants del PP ebrenc no voldran transvasaments, com no volem la major part de la societat ebrenca, per cada pal ha d’aguantar la seua vela i la del PP és molt clara en el tema de l’aigua, per molt bona voluntat e intencions que tinguin els del territori.

    ResponElimina
  4. DIU QUE ES DEMAGOGIA!!!acusar-los de transvasistes,ells si que ho son demagogs!!!mira aixo es molt fort lo que ha dit!! demagogia la fan ells amb el tema de l'aigua,el català traen les coses de context,esque no no potser!! uff... no se per on començar.

    ResponElimina
  5. Ja es nota que no saps ni per començar...ni per on acabar.

    ResponElimina
  6. Gutijaume un exemple de demagogia del pp l'he vist avui per les noticies, i es la dirigent del PP Ana Mato, que va dir que Andalusia els nens estudien sentats al terra per q no tenen cadires.I resulta que sol van estar dos dies sense seients a la foto q fa referencia aquesta senyora.

    ResponElimina
  7. Una altra perla de la Mato que vaig veure ahir per la tele, venia a dir que les families havien de poder escollir entre la pública i la privada. Quan és obvi que algunes families poden triar, mentre que altres només és la publica si o si. I pensar que algunes d'aquestes ultimes votaran al PP ...

    ResponElimina
  8. Xavi, ;-)!
    Ni tu t'ho creus!

    ResponElimina
  9. Cucafera; que guapa que ets...!! Em referia al carnet de partit politic!!!

    ResponElimina
  10. Susanna tranquila que aquesta legislatura no setirás parlar de cap trasvassament a l'engrós, encara que possiblement d'un mini pot ser si.Les prioritats son unes altres

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta