25 d’octubre del 2011

El PP de Tortosa proposa un pacte municipal anticrisi



El portaveu del grup del PP a l’Ajuntament de Tortosa, Xavier Dalmau, ha plantejat aquest dimarts l’aprovació d’un pacte municipal anticrisi, tant al govern de CiU com a la resta de grups de l’oposició. Durant una entrevista al programa Primera Columna, Dalmau ha fet un balanç positiu dels primers 100 dies del segon mandat del convergent Ferran Bel. Un període que -segons el regidor del PP- està fortament marcat per la situació de crisi econòmica. Per això, Dalmau considera que seria convenient impulsar un pla municipal amb mesures de xoc en contra de la crisi. De fet, no és la primera proposta d’aquest tipus que es fa a l’Ajuntament de Tortosa des de l’oposició, ja que el grup d’Iniciativa també ho va fer durant el mandat anterior, a l’octubre de l’any passat. En concret, el portaveu del PP creu que el pacte de mesures contra la crisi hauria d’incloure mesures per reduir la despesa de l’Ajuntament, reactivar l’economia i ajudar els veïns de Tortosa, al marge de la pujada dels impostos i taxes municipals.

En la mateixa entrevista, Dalmau ha remarcat que Tortosa necessita un pla plurianual, un pacte per Tortosa consensuat pels 21 regidors i regidores amb projectes prioritaris a quatre anys vista. D’altra banda, el portaveu del grup del PP ha assenyalat que un dels punts febles del govern de Ferran Bel és que perden les formes durant els plens, ja que no tracten correctament els grups de l’oposició. Segons Dalmau, això provoca crispació en la vida política municipal. Finalment, Dalmau també ha advertit que a l’Ajuntament caldria fer més gestió municipal i menys política municipal. Segons el portaveu del PP, de vegades al ple de Tortosa es tracten qüestions de caràcter polític que no es corresponen a una ciutat de menys de 40.000 habitants.

3 comentaris:

  1. Efectivament, hi ha moltes coses que no corresponen a una ciutat de menys de 40.000 persones. La proporcionalitat sempre ha estat un repte per Tortosa i ara en pagarem les conseqüències. El malbaratament de recursos es demostra quan ara no es pot mantenir tot el que s’ha fet.

    ResponElimina
  2. Abans presumíem de velòdrom i pastissets, ara només de pastissets, i para compte!
    Per cert, el més de novembre també se li pagarà a Bel?
    Se suposa que ja és al senat no?

    ResponElimina
  3. Vols dir que no hauriem de fer les eleccions primer ? Per altra banda, si es escollit, primer haurà de recollir l'acta. Per tant, compta que entre coses i altres el Novembre ( campanya electoral inclosa -poca activitat municipal- ) el pagarem els tortosins/es.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta