25 d’octubre del 2011

Duran: 'Només CiU s'hi deixarà la pell pel corredor del Mediterrani a les Terres de l'Ebre'

Amposta va ser l’escenari, dissabte passat, del primer gran acte preelectoral a les Terres de l’Ebre amb vista a les eleccions del 20 de novembre. El candidat de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, va presentar els candidats de la federació per la demarcació de Tarragona al Congrés dels Diputats i al Senat, Jordi Jané i Ferran Bel. Duran i Lleida va aprofitar l’aprovació del corredor del Mediterrani com a obra prioritària de la Unió Europea per carregar contra el PSOE i el PP. De fet, va afirmar que només Convergència i Unió ha defensat sempre el corredor del Mediterrani. També va advertir que el corredor del Mediterrani és fonamental per al futur de les Terres de l’Ebre, i va insistir que només CiU s’hi deixarà la pell per aconseguir que el territori se’n puga beneficiar amb la parada dels trens d’alta velocitat.
 

3 comentaris:

  1. I pel transvassament també es deixaran la pell? Perquè el PP ja ho ha dit clar, però què farà CiU?

    ResponElimina
  2. Pel transvasament es deixarà les grenyes!!!

    Bromes a banda, el Duran i Lleida és un dels defensor del Segarra-Garrigues i aquest canal quan s'adonaran qeu val uns diners i que no es pot pagar, s'inventaran els bancs d'aiuga i proposaran que arribe fins allí on la poden pagar.

    ResponElimina
  3. Duran es deixarà la pell per investir Rajoi i ser ministre, o com diuen President del congrés. També es deixarà la pell pel transvàs, això sí, amb les millors compensacions possibles que faran que ens surtin els diners per les orelles. Gràcies a ells l'impacte transvasista serà menor!!! La cançó de sempre...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta