26 d’octubre del 2011

Malestar al carrer de la Rosa amb Fecsa-Endesa

Les obres que la companyia Fecsa-Endesa ha iniciat aquesta setmana al carrer de la Rosa ha provocat malestar en alguns veïns i comerciants d’aquesta zona del nucli antic de Tortosa. Els veïns han lamentat la falta d’informació i l’actitud dels operaris de la companyia elèctrica, ja que dimarts van començar a foradar les parets d’edificis centenaris per estendre un nou cable de la llum. En aquest sentit, els veïns i comerciants van discutir amb els operaris, recordant-los que l’Ajuntament va aprofitar les obres de reurbanització del carrer de la Rosa per preparar el soterrament de les diverses línies elèctriques que travessen aquest carrer i la plaça de la Cinta, així com la mateixa façana de la catedral de Tortosa.

Però el soterrament de les línies elèctriques és ara per ara inviable, segons ha explicat l’Ajuntament a l’Associació de Veïns del Centre-Nucli Històric, ja que el cost dels treballs hauria de ser assumit pels veïns i comerciants del carrer de la Rosa. Per tot plegat, l’Ajuntament de Tortosa ha mediat entre els veïns i la companyia elèctrica, ja que la nova línia ha de permetre la restauració d’una façana del mateix carrer de la Rosa. La voluntat de l’Ajuntament és trobar una solució satisfactòria per a les diferents parts. A més, el consistori també ha explicat que el cable que ha provocat el conflicte es tracta d’una línia provisional.

Imatge cedida

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta