19 d’octubre del 2011

Vinaròs busca reactivar la plaça de bous amb el polèmic Ratón

4.000 entrades s’han posat a la venda a Vinaròs per poder veure el famós i polèmic bou Ratón el proper dissabte, 22 d’octubre. És el primer acte per donar un nou impuls a la plaça de bous de Vinaròs, que actualment no té gestor. La població del Baix Maestrat, governada pel Partit Popular, vol aprofitar la prohibició de les corrides a Catalunya per atraure els aficionats catalans als espectacles taurins. De moment, ja s’han venut més de 1.600 entrades, moltes de les quals en poblacions de les Terres de l’Ebre com ara Amposta, Deltebre, Sant Jaume d’Enveja o Sant Carles de la Ràpita. De fet, el diari Levante explicava fa uns dies que les penyes taurines de Catalunya ja havien reservat un miler d’entrades per poder veure Ratón a la plaça de bous de Vinaròs.

3 comentaris:

  1. Ei, que ve el bou Ratón! La llegenda de totes les places de bous arreu d'Espanya! Abstingueu-vos qui no tingueu reflexos àgils, nervis d'acer, ulls darrere el cap i qui no salti com un cangur...la resta, tots convidats a jugar-se la vida. Ave Caesar, morituri te salutant!

    ResponElimina
  2. Pos quantes vegades s'ha de retirar Ratón ? Que no s'havia anunciat l'ultima "actuació" fa temps? Potser haurem d'esperar a que en mate uns quants més.....

    ResponElimina
  3. No ho sé Ximo, però veuràs que quants més mate, més famós serà aquest "angelet amb banyes"...mentre hi hagi babaus i suïcides que es vulguin jugar la pell davant aquest monstre.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta