15 de novembre del 2011
Adam Tomàs (ERC), guanyador del debat a cinc segons els espectadors de Canal 21 Ebre
En el programa de Primera Columna d'aquest dilluns, vam preguntar els espectadors qui havia guanyat el debat electoral a cinc que divendres va organitzar Canal 21 Ebre. En l’enquesta han votat un total de 109 persones. I el 30,28 per cent considera que el republicà Adam Tomàs va ser el guanyador del debat. En segona posició ha quedat el socialista Joan Sabaté, amb el 26,61 per cent dels vots. En tercera posició han empatat el convergent Ferran Bel i l’ecosocialista Alba Benedicto, amb el 18,35 per cent dels vots. En última posició ha quedat el popular Joan Bertomeu, amb el 6,42 per cent dels vots.
Avui, en canvi, preguntem si esteu d'acord amb les dues jornades de vaga que ha convocat els sindicat Metges de Catalunya. Més de 16.000 facultatius de tot el país estan cridats avui a les jornades de vaga per aquest dimarts i demà dimecres, en contra de les retallades de Salut. Els serveis mínims que ha establert la Generalitat garantiran el funcionament normal de les urgències i dels tractaments oncològics, i estableixen que durant la vaga ha de treballar la mateixa plantilla de metges que en un dia festiu. A les Terres de l’Ebre, la vaga es notarà sobretot a l’hospital de Tortosa Verge de la Cinta i als diversos centres d’atenció primària. Però els sindicats Comissions Obreres, UGT i CATAC, més el sindicat d’infermeres Satse, s’han desmarcat de la convocatòria, advertint que els Metges han trencat la unitat sindical.
4 comentaris:
NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Com manifesta el mateix propitari del blog, aquest debat ( com d’altres) ha estat, per mi tambe, de molt baix nivell. Fixem-nos que esta passant a Europa….. No hi ha lideratge politic, i la mediocritat dels politics democraticament elegits pel poble, no es corresponen amb la necessitat dels temps ni amb els canvis que la societat reclama.
ResponEliminaCom a consequencia d’aquesta mediocritat, s’esta produint un fenomen al que estem assistin de forma impavida : La tecnocracia es menja a la democracia, mentre la medoiocritat ha estat omplint-se les butxaques conjuntament amb el poder financer.
Pel que sembla ara toca Morgan Stanley o qui sap si Bilderberg...
Generalitzant la mediocritat, Mc Calan, no amagarà la realitat: el bluff que ha representat per tu ( segur ) i per a alguns simpatitzants Ferran Bel. Son pocs els que podien preveure, desprès de tres debats dels candidats, que se les hagués de tindre, cada debat, amb la candidata d'ICV. Com algun militant del seu partit ja li ha retret, -en privat, clar- no solament ha demostrat la seva indi-simulada "altanería", ( tàctica municipal ) interrompin fora de torn etc. sinò que, en compte de debatre amb els qui podia intentar esgarrapar algun vot, ho ha fet amb el partit que més fidelitat de vot pot tenir. I que, com a molt, els vots d'aquests podrien escapar-se a qualsevol altre del tripartit però difícilment a Ciu.
ResponEliminaConspiracionista, McCalan?
ResponEliminaMorgan i Bildelberg fa anys que tallen lo bacallà (Entre nosaltres, en el cas d'MS, la Mitsubishi Japonesa i el China I. Bank)
I, de moment, segueixen.
Aquest procés de la tecnificació de la política també va passar en els finals de la Dictadura i va donar pas a uns quants canvis en el sistema espanyol, no gaires, però que obriren portes a l'estat de Franco.
La qual cosa només fa que dir que el presumpte "Poder Nacional" queda clar que no és el de la nosta "Nació", autonomies incloses.
Monti i l'homòleg grec així ho demostren.
Però, queda molt lluny dels ciutadans.
Tot continua canviant per a que res no canvie.
"Ora pro nobis pecatoris"
Parcialment d’acord amb MdA, dons per a que el diner tingui valor ha de èsser un be escas.
ResponElimina