2 de novembre del 2011

Albert Gómez: 'Els ajustos de Salut no traspassaran la línia roja'


El director dels serveis territorials de Salut, Albert Gómez, ha afirmat aquest dimecres que la Generalitat ja ha fet gairebé tots els ajustos pressupostaris que havia de fer per reformular el sistema públic de salut. Durant una entrevista al programa Primera Columna, Gómez ha assenyalat que només falta per tancar l’acord entre els sindicats i l’Institut Català de la Salut, l’empresa sanitària més important de Catalunya. De fet, en el conjunt del país, l’ICS afecta 40.000 persones, i té gairebé 1.800 treballadors a les Terres de l’Ebre.

D’altra banda, Gómez ha negat que el Departament de Salut estiga aplicant les retallades sense dialogar amb els professionals i amb els usuaris de la sanitat. De fet, el director dels serveis territorials de Salut ha respost a la demanda de diàleg que dilluns feien els portaveus de la Plataforma per la Salut de les Terres de l’Ebre. Així, Gómez ha revelat que la plataforma tenia una reunió concertada amb ell divendres passat, però que finalment no s’hi van presentar.

Durant la mateixa entrevista a l’informatiu matinal del Canal 21 Ebre, Gómez ha assumit que troba lògic que durant la manifestació de diumenge a Tortosa hi haguessin pancartes que reclamaven la seua dimissió. De fet, el director territorial ha garantit que ell està defensant les Terres de l’Ebre i el sistema públic de Salut, i que el govern català “no traspassarà mai la línia roja” a l’hora d’aplicar les retallades. Segons Gómez, la situació del país és “tan delicada i tan greu” que no hi ha hagut més remei que prendre aquest tipus de mesures.

4 comentaris:

  1. Quina de totes les línies roges no han traspassat encara?

    ResponElimina
  2. Aquest home té après el discurs CiU. Si Pujol es va fer famós pel "ara no toca", en aquesta legislatura ja he sentit abans a Mas (el dia del bloqueig del Parlament) i Oriol Pujol, utilitzar el terme línia roja.

    És un comodí on tan sols l'interlocutor sap quina és la vara de mesurar. Una vara, d'altra banda, que sempre es pot moure a conveniència.

    Jo més que de línia roja, diria que se'ls hauria de ficar la cara roja de vergonya.

    ResponElimina
  3. Si en tingués, clar ...

    ResponElimina
  4. Potser és un fan de Terrence Malick.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta