2 de novembre del 2011

Chanovas, portaveu de la Plataforma per la Salut de les Terres de l'Ebre: 'El debat és de salut, no polític'



La Plataforma per la Salut de les Terres de l’Ebre ha aprofitat l’èxit de la manifestació de diumenge passat a Tortosa per reclamar diàleg al govern de la Generalitat i a l’Ajuntament de la ciutat. Segons la plataforma, les protestes de professionals i usuaris de la sanitat pretenen que el govern puga parlar i escoltar els ciutadans, per rectificar i recuperar la situació anterior a les retallades del Departament de Salut. Durant una entrevista en aquest mateix programa, el portaveu de la plataforma, el doctor Manel Chanovas, va lamentar dilluns la batalla política que s’està generant al voltant de les retallades. Amb aquestes paraules, Chanovas reclamava diàleg amb l’administració, i que la Plataforma per la Salut de les Terres de l’Ebre puga participar en el debat sobre la salut, deixant de banda la política.

8 comentaris:

  1. Els politics que diuen que es un tema politicitzat fan pena.

    ResponElimina
  2. Doncs jo hagués preferit que a la manifestació contra les retallades en sanitat, on hi érem tots, independentment de la nostra ideologia política, no hi haguessin banderes independentistes. Però en fi, suposo que hi ha gent que no sap separar política ni en aquests casos.

    ResponElimina
  3. Segur que el diumenge n'hi havia votants de CiU (culpables de les retallades) i votants del tripartit (culpables finals, segons CiU, de les retallades) .... en fi, igual quan el transvasament venien votants del PP i CiU, o al 2008, venien votants del tripartit, la gent "de carrer" no fica els colors del partit per davant dels seus interessos.

    ResponElimina
  4. Entre todos la mataron y ella sola se murió.

    ResponElimina
  5. Gutijaume, els que portaven estelades a la manifestació, no eren de cap partit polític, eren ciutadans i ciutadanes de Tortos. Com tothom és lliure de portar el que vulgui, no crec que portar estelades a una manifestació sigui criticable o considerar-ho un fet polític.

    Jo destacaria el fet de que, els partits polítics que van participar a la manifestació, no portessin cap distintiu identitari, sense polititzar la qüestió de les retallades en salut que afecten a tothom.

    ResponElimina
  6. A veure Jordi, si hagués hagut alguna bandera espanyola ( constitucional, per suposat ) ho trobaries normal o diries que era algú de Falange, Democràcia Nacional o el PP ?. Per altra banda, pots saber que no eren del teu partit, però que no ho eren d'un altre, com ho saps ?

    ResponElimina
  7. Crec que una vegada més es confonen les paraules i els significats. Una cosa és "la política" i un altra "el partidisme".
    Crec que el sr. Chanovas, com la majoria de gent, en parlar de "política", es refereixen més aviat al "partidisme", que són dos coses molt diferents. Apostar i defensar per la sanitat pública i de qualitat és una política. I que CiU, Psc, Icv, Erc o el PP utilitzin aquesta reivindicació per a "tirar-se merda" d'uns als altres, és "el partidisme".

    I a Gutijaume, li preguntaria que fan tantes banderes espanyoles i algunes amb el pollastrot, a les manifestacions de l'esglèsia i de les víctimes del terrorisme? Per posar un exemple.

    ResponElimina
  8. El problema no hauria de ser polític però per desgràcia ho és. Primer perquè qui fa les retallades és un partit polític, CiU i els retalladors són càrrecs de confiança del partit. Per l'altra banda gent de la pròpia plataforma van tenir càrrecs en la delegació de sanitat durant el govern anterior per molt d'apolítics que vaiguen. És bàsicament un problema social però amb un fort component polític mos agrade o no...en quant al de les banderes, una altra pixada fora de test, jo no sòc partidari de cap bandera en events com la manifestació de l'altre dia però tampoc me fan nosa, Arjub crec que ha contestat sobradament el tema.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta