27 de novembre del 2011

El Club de Rem Tortosa inaugura la nova base nàutica a Campredó


Tortosa ha inaugurat oficialment aquest diumenge al matçi la nova base nàutica del Club de Rem Tortosa, a l'EMD de Campredó, i ha aprofitat l'acte per presentar la plantilla de l'entitat per a la nova temporada amb els remers de totes les categories: alevins, infantils, cadets, juvenils, séniors i veterans. Els encarregats de presidir l'acte han estat l'alcalde de la ciutat, Ferran Bel; la representant territorial la Secretaria General de l'Esport, Cinta Espuny; el regidor d´Esports, Pere Panisello; el president de l´EMD de Campredó, Joan Sanahuja,  i el president de la Federació Catalana de Rem, Miquel Lluís Rutllant, a més del vicepresident de la mateixa federació, Enric Pedret. Per part del Club de Rem Tortosa hi han assistit la totalitat de la seua junta directiva, encapçalada pel president José Mª Chavarría i pel vicepresident Miquel Domenech. Tot seguit, s´ha celebrat un dinar de germanor amb la participació de remers, familiars i les autoritats, en què s'han lliurat diplomes a tots els remers i en què també s'ha fet un homenatge especial als esportistes que han destacat en competicions internacionals.

 La base nàutica consisteix en dos hangars d'una superfície de 315 metres quadrats amb capacitat per a emmagatzemar fins a 50 embarcacions. L'edifici, que compta amb tots els equipaments necessaris per a la pràctica del rem, està connectat al riu amb un pantalà basculant. L'obra ha tingut un cost de 196.367 euros. La base s'ha ubicat en uns terrenys propietat de l'entitat situats entre Tortosa i Campredó, a tocar del riu Ebre, on els remers disposen d'unes condicions excepcionals per als entrenaments i també per a la competició, amb una recta de 2.200 metres d'aigües encalmades apta per a curses olímpiques. El projecte ha estat finançat per l'Ajuntament, a càrrec dels fons FEOSL. L'autor del projecte és l'arquitecte Joan Martínez i la construcció l'ha fet l'empresa Güeche.

Imatge enviada per Marta Daufí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta