25 de novembre del 2011

La Cambra de Comerç felicita el Torreó de l'Indià per mantenir l'estrella Michellin

La Cambra de Comerç de Tortosa ha volgut manifestar públicament aquest divendres la seua felicitació als responsables del restaurant Torreó de l'Indià de Xerta, ja que han mantingut la seua estrella Michellinn. Així, des de la Cambra s'ha volgut deixar constància de la importància que té per al sector turístic de les Terres de l'Ebre, el fet que la prestigiosa Guia Michelin 2012 haja reconegut "la qualitat i la bona feina de l’activitat gastronòmica del Torreó de l’Indià". Segons un breu comunicat emès per la Cambra de Comerç de Tortosa, "tenir al territori un referent gastronòmic guardonat i reconegut és una mostra més del camí a seguir per al desenvolupament econòmic i social de les Terres de l’Ebre".

El Torreó de l'Indià és el restaurant de l'hotel Villa Retiro, el qual va aconseguir ara fa dos anys la primera estrella Michelin per a un establiment de les Terres de l'Ebre. El xef del restaurant és el jove Francesc López, de només 27 anys, fill de l'empresari Valentí López, el propietari del restaurant Can Quimet de l'Aldea i també d'El Pla dels Catalans.

Imatge Cambra de Comerç de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta