26 de gener del 2012

Tortosa reforma i amplia els vestidors del pavelló de Ferreries

L'Ajuntament de Tortosa ha presentat aquest dijous la finalització de les obres de desdoblament i millora dels vestidors del pavelló poliesportiu de Ferreries. Segons el consistori, es tracta d'una intervenció que té molt a veure amb l'increment del nombre de competicions de caràcter nacional i estatal, en diferents disciplines esportives, que es fan en aquest pavelló. Així, la reforma ha permès transformar un dels antics vestidors del pavelló en dos de nous, totalment condicionats, amb wàters, rentamans, zona de dutxes, perxes i bancs de vestidor renovats. A més, disposen de calefacció i enllumenat activat per sensors de detectors de presència. Amb aquesta actuació, els vestidors del pavelló han augmentat significativament en qualitat i quantitat. L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha visitat els vestidors aquest dijous al matí, acompanyat del regidor d'Esports, Pere Panisello, i del gerent de Tortosasport, Xavier Nadal.

En total, el pavelló disposa ara de vuit vestidors en total, sis per a equips i dos per a àrbitres, quan anteriorment només n'hi havia quatre de col·lectius i dos d’individuals. Bel ha precisat que la reforma s'ha fet amb la participació del personal procedent de plans d'ocupació promoguts pel Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat. "Aquesta és una mostra de com es poden fer millores a la ciutat i en les instal·lacions esportives, sense dedicar-hi grans quantitats de recursos", ha afirmat Bel. L'alcalde ha justificat l'actuació per les deficiències que hi havia, i pel fet que el pavelló poliesportiu de Ferreries està acollint, cada vegada més, competicions d'elit en diferents disciplines, com el judo o com l'escalada indoor.

Segons Bel, l’actuació de renovació dels vestidors es completarà, més endavant, amb el desdoblament del darrer dels antics vestidors que queda encara al pavelló de Ferreries, el número 1, i també amb la renovació dels dos vestidors individuals utilitzats habitualment per a tècnics i àrbitres. A més d'aquesta actuació, l'Ajuntament també ha renovat uns antics serveis en desús del pavelló, per adaptar-los com a magatzem esportiu, amb l'objectiu de complementar els espais de treball i emmagatzematge del pavelló.

Imatge Ajuntament de Tortosa

3 comentaris:

  1. El que també estaria be és que es fes manteniment i neteja dels altres. Hi ha dies que fa pena entrar-hi, sembla que faci un mes que no s'han netejat!

    ResponElimina
  2. Suposo que a partir d'ara el que tocarà és presentar/inaugurar vestidors, semàfors, senyal de transit, alguna jardinera....a falta de piscines....

    ResponElimina
  3. Pos, si, la neteja no és el seu punt fort!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta