26 de gener del 2012

Esteu d'acord amb l'absolució de Francisco Camps pels regals de la trama Gürtel? #PrimeraColumna

És un dels temes destacats en les portades dels diaris i també en les tertúlies de les ràdios de tot l'Estat espanyol. Per això, en l'edició d'aquest dijous de Primera Columna, hem volgut preguntar els espectadors de Canal 21 Ebre si estan d’acord amb la sentència absolutòria a favor de l’expresident de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, en el cas dels vestits de la trama Gürtel. El tribunal popular, per cinc vots a quatre, ha considerat que no ha quedat provat que Camps rebés regals de l’anomenada trama Gürtel. Una absolució de la qual també se n’ha beneficiat l’exsecretari del PP valencià, Ricardo Costa. Per tant, aquesta és la nostra pregunta del dia: esteu d’acord amb l’absolució de Francisco Camps en el cas dels vestits regalats de la trama Gurtel?


6 comentaris:

  1. Quan la injustícia actua d'esta manera, s'hauria de passar a un pla B.
    CORRUPTE!!!

    ResponElimina
  2. Qui té influència, poder i diners com té Camps té poder per a tot, fins i tot pr a ser innocent sent culpable i qui no en té es podreix a la presó encara que sigui innocent!

    ResponElimina
  3. Que els absolven a tots; com més rapid ens adonem de quina és la realitat en que vivim, millor.

    ResponElimina
  4. Tractant-se d'un jurat local és bastant lògic. Si han arruinat el país valencià i tot i aixi treuen majoria absoluta, és que la gent els vota per afinitat ideològica.

    ResponElimina
  5. He seguit el judici per "Eskup", i la impressió ha sigut que estava tot dat i beneït des del principi.
    El comportament de Camps s'hi semblava molt al de Mourinho.

    ResponElimina
  6. Les lectures bibliques no crec que fossin innocents, si entre el jurat hi havia catòlics practicants els va deure entendrir una miqueta.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta