12 de març del 2012

Erosionarà la vaga general del 29-M la credibilitat d'Espanya? #PrimeraColumna

En el programa d'aquest dilluns de Primera Columna, hem volgut preguntar els espectadors de Canal 21 Ebre si creuen que la vaga general del proper 29 de març pot erosionar la credibilitat d’Espanya. El secretari general adjunt de CDC, Oriol Pujol, va advertir divendres des de Tortosa que la vaga general convocada pels sindicats pot fer trontollar la credibilitat del país, que s'està recuperant molt poc a poc amb molt de sacrifici i d’esforç. Així, Pujol va dir que és legítim i respectable que es convoque la vaga general, però va alertar que si no serveix per trobar solucions a la solució econòmica només erosionarà la confiança que ha quedat tan malmesa en els últims anys. Per tant, quina és la vostra opinió? Erosionarà la vaga general del 29-M la credibilitat d’Espanya?
Imatge ACN

2 comentaris:

  1. Quina credibilitat?
    Espanya ja estem fora de la crédit-bilitat fa temps.
    Total els que jutgen la credibilitat son quatre "pájaros" a sou de la banca i les financeres.
    Ja, ja, ja, ja.

    ResponElimina
  2. Home, estic en Desgarbellat que de credibilitat ja fa temps que no en tenim...i cada vegada los PIGS estan més flacs!la vaga és necessària, però crec que ja fa temps que se n'hagués hagut de fer-ne una, quan governava Zapatero i dia que no hi havia crisi, però en tot i en això lo Mariano i la seua reforma que per molt que digue no està gens clara i només se limita a fer lo que li demanen los amos se mereix una vaga i molt més!!sempre a pagar la poca roba...mireu Arturito com aprofita per a baixar un altre 2% lo sou als funcionaris, i més que ne farà...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta