22 de març del 2012

L'Escola del Consum de Catalunya s'instal·la a Tortosa


L’Escola del Consum de Catalunya (ECC) s’instal·la a Tortosa amb l’objectiu d’impulsar l’educació en consum dels escolars de les Terres de l’Ebre. El director de l’Agència Catalana del Consum, Alfons Conesa, acompanyat de la directora dels serveis territorials del Departament a Terres de l’Ebre, Mercè Miralles, ha presentat aquest dimecres l’estada de l’ECC a Tortosa i a la resta del territori. Així, es preveu que facin tallers de l’Escola uns 1.220 alumnes.

L’objectiu de l’Escola és educar, de manera totalment gratuïta, els escolars en matèria de consum. Aquesta formació s’articula a través de tallers adreçats als alumnes d’Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat, Cicles Formatius i Educació Especial. Les activitats proporcionen als estudiants les eines suficients perquè puguin construir el seu model de consum des d’una perspectiva activa, reflexiva i autònoma. També els permeten adquirir coneixements bàsics sobre els seus drets i deures com a consumidors i la manera d’exercir-los. L’ECC va començar la seva activitat l’octubre de 2003, i durant els dos primers anys va impartir els tallers des de la seu central ubicada a Barcelona. L’any 2005, i coincidint amb el tercer curs escolar, es va posar en funcionament la seu itinerant de l’Escola del Consum de Catalunya per donar resposta a les demandes dels centres escolars situats lluny de Barcelona.

Imatge Generalitat de Catalunya

1 comentari:

  1. M'assembla molt bé, però els primers que tindrien d'anar serien els nostres governants (de totes les administracions), ja que ens han demostrat que gasten mes del que podem i no en benefici dels ciutadans/es si no per pur interes electoralista i en alguns casos per vanitat i per PODER.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta