27 de març del 2012

Teniu previst secundar la vaga general del 29-M? #PrimeraColumna

L'antiga Mahesa de Tortosa ha anunciat l'acomiadament de 18 persones, tot acollint-se a les condicions de la reforma laboral ·

Els secretaris generals de la UGT i de CCOO a les Terres de l'Ebre, Wifredo Miró i Josep Casadó, visiten aquest dimarts el plató de Primera Columna. Per això, als espectadors de Canal 21 Ebre avui els volem preguntar si tenen previst fer vaga el proper dijous, 29 de març. Els sindicats han convocat una jornada de mobilització arreu de l’Estat, una vaga general en contra de la reforma laboral que ha aprovat el govern del Partit Popular. De fet, els efectes de la nova reforma laboral ja es comencen a notar a les Terres de l’Ebre, ja que ahir a la tarda l’empresa SEMI, l’antiga Mahesa, dedicada al manteniment elèctric i situada al polígon industrial Baix Ebre de Tortosa, va anunciar l’acomiadament de 18 persones i una retallada salarial d’entre el 10 i el 20%, per al centenar de treballadors que té la planta. I els sindicats ja han denunciat que els treballadors es troben en un estat d'indefensió absoluta, perquè, amb la reforma laboral, no hi haurà la tutela del departament de Treball i per tant desapareix la possibilitat de negociació i de diàleg.

8 comentaris:

  1. Què Guti ?
    Aniràs tu a explicar les bondats de la reforma laboral a les 18 persones ? Ah, clar, és pel bé de la resta.

    ResponElimina
  2. Estaria be un cara a cara, Jaume i los liders sindicals. Perque aqui, poques vegades mos entenem.

    ResponElimina
  3. Per si algú necessita arguments anti-esquirols:
    http://www.facebook.com/notes/acampada-tortosa-terres-de-lebre/no-tens-excusa-per-no-fer-vaga/321396467914982

    ResponElimina
  4. ignorant, això no seria un cara a cara. Això seria un trio. O un dos contra un. Però bé, deixa a Jaume que primer es formi i no parli únicament pels promptuaris del PP.

    ResponElimina
  5. Tranquils, el dia que li toqui de prop, canviarà d'opinió.

    ResponElimina
  6. Jo si que treballaré, si no hi ha piquets de la CNT pel 22@ que m'ho impedeixen. Suposo que això em converteix en un esquirol.

    ResponElimina
  7. Pos jo no. Suposo que aixo me convetix en un vago.

    ResponElimina
  8. lluis, t'ho mateix t'ho dius. Tot i que, per alguns comentaris teus a La marfanta, deixa'm dir-te que no m'estranya gens ni mica.
    Només caldria pensar en els que no tenen ni dret a anar a treballar, saps per què, perquè no tenen el lloc on anar-hi. Allò que es critica tant als sindicats, saps ? que no pensen mai amb els aturats.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta