25 d’abril del 2012

El campus de l'Ebre formarà especialistes en gestió d'empreses de turisme i oci

El Campus Terres de l'Ebre de la Universitat Rovira i Virgili (URV), a Tortosa, va anunciar ahir que impartirà un curs d'especialista en Gestió d'Empreses de Turisme i Oci, a partir del curs 2012-2013. El curs naix amb la voluntat de potenciar la formació dels professionals del sector turístic, perquè siguen mes efectius en la seva feina. I més encara, tenint en compte que el sector turístic, junt amb l'agroalimentari, apunten com a sectors clau per al futur de les Terres de l'Ebre. En aquest sentit, el nou curs està adreçat tant als professionals i empresaris del sector, com a titulats universitaris de qualsevol disciplina de les ciències socials. Amb una durada d’un any i classes semipresencials, el curs d’especialista en Gestió d’Empreses de Turisme i Oci abordarà la gestió interna de l’empresa turística, el màrqueting turístic, i l’ús de les tecnologies de la informació i de la comunicació per posicionar-se millor en el mercat. A més, també s’oferiran diversos nivells per a l’aprenentatge de l’anglès i la seua aplicació en l’empresa turística. El curs ha estat pensat i creat pels professors Pau Galiana, Jordi López i Josep Francesc Moragrera. En aquest sentit, Galiana va explicar que la idea és potenciar la formació turística.

1 comentari:

  1. Molt bé URV (Pau i cia!). El turisme hauria de ser una aposta estratègica de Tortosa i les Terres de l'Ebre.

    La Universitat ha de ser el motor intel·lectual que esperoni empresaris i ajuntaments! A veure si el de Tortosa s'anima!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta