30 d’abril del 2012

El consell de federació del PSC exigeix la retirada immediata del nou cabal ecològic

El consell de federació del PSC de les Terres de l'Ebre ha resol "intensificar la lluita" per aconseguir la retirada "immediata" de la proposta de cabal ambiental que ha fet la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre, el qual "certificarà la mort del Delta". En concret, el primer consell de federació després del congrés de Sant Jaume d'Enveja, amb motiu d'una reunió aquest dissabte a Móra d'Ebre, compromet els socialistes ebrencs a intensificar "la lluita  en defensa del territori i del riu". "Per això ens posem a disposició de la societat civil del territori per exigir al la CHE la retirada  immediata de l’actual proposta de cabals i que entrin en vigor les conclusions de la Comissió de sostenibilitat de les Terres de l’Ebre”, han afegit.

Per la seua banda, la primera secretària, Núria Ventura, ha estat contundent en afirmar: “No podem aceptar el nou cabal ecològic fixat per la CHE, perquè certifica la mort del Delta de l’Ebre”. Ventura ha recordat que el nou cabal no permetrà frenar la salinització de les aigües de l’Ebre riu amunt, i que la falta de llims agreujarà encara més el problema de la regressió del Delta.  A més, ha advertit que aquesta proposta duu implícita la voluntat del PP de proposar un altre transvasament. Per tot això, s’han emès iniciatives al Parlament de Catalunya i al Parlament Europeu, que també es traslladaran a les Corts espanyoles, als ajuntaments i als consells comarcals per frenar aquest nou atac als interessos de les Terres de l’Ebre.

D'altra banda, el primer consell de federació del PSC de l'Ebre ha permès també marcar les línies directrius de la federació durant els propers quatre anys, amb l’exposició del full de ruta polític de cadascuna de les diferents secretaries.

Imatge PSC Terres de l'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta