27 d’abril del 2012

José Luís Linage s'acomiada com a secretari de l'Ajuntament de Tortosa després de 25 anys d'exercici

El Saló de Sessions de l'Ajuntament de Tortosa ha viscut aquest divendres una jornada emotiva, a causa del comiat per jubilació del secretari municipal, José Luís Linage, després de 25 anys al capdavant de la Secretaria General de la corporació. Un ple extraordinari de tràmit ha servit perquè els portaveus de tots els grups municipals s'hi acomiadessin. L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha dedicat el seu parlament a reconèixer el treball de Linage durant tots aquests anys. Linage, que ha estat acompanat per la seua família i l'últim a prendre la paraula, ha recordat la seua arribada a la ciutat l'any 1987. A més, ha tingut paraules de reconeixement per als quatre alcaldes amb qui ha estat -Vicent Beguer, Marià Curto, Joan Sabaté i Ferran Bel, i també per al personal de l'Ajuntament amb qui més estretament ha col·laborat. El secretari sortint ha acabat el seu parlament amb un Visca Tortosa! i aixecant la sessió.

Imatge Ajuntament de Tortosa

1 comentari:

  1. A banda de desitjar-li una bona jubilació ( com a tothom ) aprofito per suggerir-li que ara que tindrà més temps, faci algun curset de català què, desprès de 25 anys -tots amb democràcia i normalització lingüística- no ha pogut fer. Però clar, si abans, amb certa obligació ètica i ciutadana no ho va fer, ara.........

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta