24 d’abril del 2012

Es classificarà el Barça per a la final de la Champions? #PrimeraColumna


El president d'ERC a l'Ebre i alcalde de Deltebre, Gervasi Aspa, ja ha contestat la pregunta del dia de l'informatiu matinal de Canal 21 Ebre · 

En el programa d'aquest dimarts de Primera Columna, hem volgut preguntar els espectadors de Canal 21 Ebre si creuen que el Barça es classificarà per a la final de la Lliga de Campions del proper 19 de maig a la ciutat alemanya de Munich. El Barça té el repte de remuntar aquesta nit al Camp Nou el resultat de la setmana passada a Londres, quan va perdre contra el Chelsea per 1-0. Però no és la primera vegada que el FC Barcelona ha de remuntar una eliminatòria al Chelsea. L’any 2000, el Barça de Van Gaal havia de remuntar un 3-1 en contra encaixat a Stamford Bridge, i finalment els blaugrana van forçar la pròrroga al Camp Nou i van acabar guanyant per 5-1. Va ser la Champions en la que tot feia presagiar també una final contra el Madrid. Però el Barça va caure a les semifinals davant del València, i finalment el Reial Madrid va guanyar el València per 3-0. A priori, el Barça ho té avui més fàcil per poder arribar a la final, però alguns opinen que l’equip arriba baix de forma i també baix de moral, després de la derrota a Londres i sobretot del partit de dissabte, en què els homes de Pep Guardiola van dir adéu a la Lliga després de perdre contra el Madrid. Però, en tot cas, aquesta és la nostra pregunta del dia. Es classificarà el Barça per a la final de la Champions?

7 comentaris:

  1. A partir de les 14'15h he d'estar al Nou Camp...així que tornareu a tenir mural! Ja vaig disfrutar prou este dissabte al camp...espero que avui almenys arribeu a la prorroga ;)

    ResponElimina
  2. Si pots disfrutar d'un partit tan defensiu i penos del teu equip, un equip dels Grans, pos, endavant - aixo comença a semblar el Arsenal dels 80, quan els seus cantavan "1-0, sempre guanyem 1-0".
    En fi, si t'agrada el bon futbol, avui si que xalaras ;)

    ResponElimina
  3. Gutijaume, què cobres per hores que vols arribar a la prorroga ?

    Per cert, Brian, en un partit com el d'avui, què prefereixes, jugar malament ( o menys bé ) i passar l'eliminatòria o fer meravelles i quedar-te a casa sense final de Champions ?

    ResponElimina
  4. Si cobro per hores, però ahir vaig renunciar al sou... vaig cobrar amb cada cara afligida i trista que hi havia al camp ;)

    Ara a confiar amb el Madrid...Hala Madrid y Visca Espanya!!

    ResponElimina
  5. Roncero, Roncero. Què juga la selecció espanyola avui ?.
    Ahir, lo tontolaba de Punto Pelota anava amb una corbata amb els colorets de la bandera espanyola. Tot just ahir, quins collonets...

    ResponElimina
  6. Pos les cares que deuen haver avui al Bernabeu no deuen tenir preu. Ronaldo no ha ensenyat la poteta avui? Justícia poètica!

    ResponElimina
  7. Bueno, també final de ciclo per al Madrid, no?
    Jaume, mos podries ensenyar una foto del careto que deus fer ara. jajajajjajaja.
    Adiós Madrid y adiós España. Vaja, això espero.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta