23 d’abril del 2012

La banda de música de Tortosa toca a Benissanet i avui amenitza Sant Jordi

La Banda Municipal de Música de Tortosa va actuar a Benissanet aquest diumenge, 22 d'abril, tot realitzant un intercanvi amb la banda de música d'aquesta població. Aquest concert es va emmarcar dins dels actes de la Primavera Cultural que s’està duent a terme durant aquests dies en aquesta població de la Ribera d'Ebre, de forta tradició musical. Al mateix temps, l'AMPA de l'Escola Municipal de Música de Tortosa va aprofitar aquest esdeveniment per organitzar una sortida. Així, alumnat del centre i els seus familiars van poder assistir a aquest concert i van poder visitar el Museu d'Instruments que es troba en aquesta població -que és el segon en importància de Catalunya-, tot finalitzant l'activitat amb un dinar de germanor. D'altra banda, el conjunt instrumental de l'Escola Municipal de Música també farà aquest dilluns una audició en motiu del dia de Sant Jordi. L'acte tindrà lloc a les 19.00 hores, a la plaça Barcelona, al costat del mercat municipal.

4 comentaris:

  1. SI ENCARA NO HEU COMPRAT EL LLIBRE DE SANT JORDI, ENCARA ESTEU A TEMPS DE COMPRAR EL LLIBRE: "EL CONEJO BLANCO", de Nino Treusch. Sinopsis: Jan Tes es el hombre de éxito que todos quieren ser. Tiene por delante una carrera envidiable, su mujer, Julia, es perfecta y tiene dos niños preciosos. Pero pronto se verá obligado a tomar una decisión que lo cambiará todo para siempre. Cuando la multinacional de telefonía móvil para la que trabaja le ordena desmantelar el centro de fabricación y desarrollo de móviles en Bangalore, India, Jan decide que ha llegado el momento de decir la verdad. Su conciencia no le deja callarse más los motivos que se esconden tras la operación y decide hacer público aquello que mucha gente ha temido desde los inicios de la telefonía móvil: los usuarios están expuestos a una radiación que puede resultar mortal. Una información que la multinacional ha mantenido oculta y una decisión por la que pagará un altísimo precio. Pero si la verdad sobre el alcance de las radiaciones no sale a la luz miles de personas morirán o enfermarán gravemente. La cuenta atrás ha empezado.

    "Nunca antes un autor había lanzado una piedra tan grande contra el lago de los negocios" "Treusch nos invita a pensar", "una novela adictiva"

    ResponElimina
  2. Demano moderació amb la Vanessa!
    Per SPAM, o com se digue la publicitat que fa.

    ResponElimina
  3. PAUPER, tinc la consciència ben tranquil·la perquè sé que això no es Spam, sinó informar sobre un llibre que és molt interessant de llegir i he aprofitat que es Sant Jordi per animar que la gent se'l comprin.

    Si informar sobre un llibre que precisament parla sobre els efectes nocius de les radiofrecuencies utilitzades per la telefonia mòbil per a tú es Spam, tu mateix. Suposo que deus treballar per alguna companyia telefònica perquè sinó no m'explico la teva postura. Si et molesta el meu comentari no el llegeixis i punto, ningú t'obliga a llegir-lo. A tu ningú et crida l'atenció per publicar comentaris, doncs et demano que sigues una mica més respectuós amb mi i amb la gent que no pensa com tu.

    Ah i el comentari de l'altre dia, que vas dir que et preocupaven les radiacions, NO MEU CREC, perquè si et preocupés el tema m'apoyaries, me defensaries i no tindries aquesta actitud antidemocràtica de voler censurar les meves publicacions i fer-me callar...

    ResponElimina
  4. Disculpa Vanessa una cosa és penjar una opinió o una informació, recalco lo de una, i l'altra és usar un bloc per a repetir-se fent una propaganda d'un únic llibre usant totes les entrades del bloc sense vindre al tema (copio i enganxo).
    Ja em sap mal haver usat la entrada de la banda municipal de música per a fer aquestes observacions, amb tot el reconeixement i respecte que em mereix aquesta institució musical i tota la bona gent que hi participa de bades. Un 10 per a ells! I Visca la Banda Municipal de Tortosa!
    De que no cregues en lo que dic, pos te'n pots fer un rosari i repetir-t'ho fins que siga veritat il·lògica, com fas amb les teves indiscriminades propagandes.
    Ja no intervendré més en lo que pugues dir ni et contestaré cap comentari teu.
    I et repeteixo per acabar, no estic gens d'acord en les antenes de TM dintre de la ciutat. Dit i repetit, a més, probablement molt abans que tu en prenguesses consciència de lo que hi ha. Altra cosa és que no m'hi hagi fet militant d'una organització pel tema.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta