23 d’abril del 2012

El Consell Comarcal del Baix Ebre obre la sol·licitud d’ajuts escolars

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha adjudicat un total de 879 ajuts de menjador escolar durant aquest curs 2011-2012. Una xifra que ha anat creixent durant els últims anys, ja que el curs 2007-2008 es van atorgar un total de 480 ajudes. En aquest sentit, el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha afirmat aquest dilluns que l’esforç ha estat molt important, amb l’objectiu de respondre a les necessitats de les famílies que estan travessant per moments complicats a causa de la crisi. Durant una entrevista a l’informatiu matinal Primera Columna, Soler ha recordat que hi ha famílies que fins i tot tenen problemes per pagar el menjador escolar dels seus xiquets i xiquetes. 

D’altra banda, el consell del Baix Ebre també ha aprovat 77 ajuts individuals per desplaçament, amb un import de gairebé 23.500 euros, per als alumnes de la comarca que viuen a més de quatre quilòmetres de distància del seu centre educatiu de referència, i que no gaudeixen de transport escolar ni regular. A més, també ha atorgat més de 14.400 euros per finançar un total de 28 projectes de centres educatius del Baix Ebre. En la mateixa entrevista, Soler ha detallat que ja han aprovat les bases reguladores per al curs 2012-2013. Així, per facilitar les coses a les famílies, a partir d’aquest dilluns i fins al proper 2 de juliol, ja es poden sol·licitar els ajuts de menjador, llibres escolars, llars d’infants, colònies i campaments per al curs que ve.

D’altra banda, a part de l’avançament del termini per sol·licitar els ajuts escolars, una altra novetat és que el Consell Comarcal del Baix Ebre ha equiparat els paràmetres econòmics a l’índex de suficiència econòmica de Catalunya. A banda, també es valoraran altres criteris, com ara que les famílies siguen monoparentals o nombroses. També si hi ha membres de la unitat familiar en situació d’atur, si viuen a més de quatre quilòmetres del centre educatiu, o bé si assisteixen a un centre d’atenció educativa preferent, com ho són les escoles de Remolins i La Mercè de Tortosa.

Imatge Consell Comarcal del Baix Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta