20 d’abril del 2012

Un centre privat d'estudis de la imatge s'instal·la al viver d'empreses de Tortosa

Tortosa tindrà un centre privat d'estudis de la imatge. L'empresa Tucson Digimedia va anunciar ahir que obrirà a Tortosa un centre que oferirà un ampli ventall de cursos en el sector audiovisual, però també cursos de models, passarel·la i maquillatge. El seu director, Toni Prim, amb més de 25 experiència amb seus a Lleida i Tarragona, va explicar que l’escola pretén fer cursos complets, generar sinergies amb el sector comercial, i contribuir a engrandir el programa d’activitats cultural i de lleure de la ciutat. L’empresa s’instal·larà al viver d’empreses de Tortosa, on realitzarà els cursos de fotografia, però també utilitzarà les dependències del centre cívic de Ferreries per a les classes de models. Un dels primers cursos que es realitzaran és el de fotografia bàsica digital, el qual s’impartirà durant els propers mesos de maig i juny. Entre els professors del centre, a més del mateix Prim, hi ha el deltebrenc Mariano Cebolla i el tortosí Santi Martorell.

Càsting de models. A banda, l'empresa ha anunciat la celebració d'un càsting al centre cívic de Ferreries, el proper 27 d'abril a les 19.00 hores. Segons el seu web, estan preparant una "gran desfilada de moda" a Tortosa, i volen formar un equip de models de totes les edats i talles. "Busquem persones animades i decidides, que els agradi cuidar el seu look i que vulguin viure una autèntica experiència com a models de fotografia i de passarel·la", expliquen. Així, hi haurà tres grups d'edat: de 4 a 11 anys, de 12 a 16 anys, i de 17 anys en endavant.

4 comentaris:

  1. Pregunta: És cobra a l'empresa per l'ocupació del Centre Cívic de Ferreries ? Ella, els cursos els anuncia a 375 €.
    Una altra cosa és oferir el viver d'empreses a uns preus públics assequibles per començar o per rellançar una activitat....

    ResponElimina
  2. PER SANT JORDI REGALEU EL LLIBRE: "EL CONEJO BLANCO", de Nino Treusch. Sinopsis: Jan Tes es el hombre de éxito que todos quieren ser. Tiene por delante una carrera envidiable, su mujer, Julia, es perfecta y tiene dos niños preciosos. Pero pronto se verá obligado a tomar una decisión que lo cambiará todo para siempre. Cuando la multinacional de telefonía móvil para la que trabaja le ordena desmantelar el centro de fabricación y desarrollo de móviles en Bangalore, India, Jan decide que ha llegado el momento de decir la verdad. Su conciencia no le deja callarse más los motivos que se esconden tras la operación y decide hacer público aquello que mucha gente ha temido desde los inicios de la telefonía móvil: los usuarios están expuestos a una radiación que puede resultar mortal. Una información que la multinacional ha mantenido oculta y una decisión por la que pagará un altísimo precio. Pero si la verdad sobre el alcance de las radiaciones no sale a la luz miles de personas morirán o enfermarán gravemente..

    ResponElimina
  3. Òndia amb el cunill de la Vanessa i el seu spam.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta