18 d’abril del 2012

Un dietari de Tibau i la segona part de 'La Vida Tortosina', novetats a Sant Jordi


Molles per no perdre’m, un dietari de Jesús Tibau, i la segona part de La Vida Tortosina, l’obra de Quimo Panisello sobre les empreses, els comerços i la societat tortosina de la postguerra, són dos de les novetats editorials més importants i també més contraposades de les Terres de l’Ebre, amb motiu de la propera diada de Sant Jordi. D’una banda, Tibau ha deixat de banda els seus reculls de contes i amb el suport de l’editorial virtual Petròpolis, que només existeix a internet, ha tret a la llum un dietari amb reflexions, experiències i vivències que durant els últims anys ha publicat al seu bloc o a les xarxes socials. De fet, el llibre està pensat per ser distribuït i venut a través d’internet, a un preu de només un euro i mig. Amb tot, també es podrà comprar per nou euros a la llibreria La 2 de Viladrich de Tortosa, i a la llibreria Serret de Vall-de-roures.

Per la seua banda, Panisello presenta aquest dijous, en un acte a l’auditori de Tortosa, el segon volum de La Vida Tortosina, que ha publicat Onada Edicions. El primer volum, que es va posar a la venda per Nadal, es va esgotar i fins i tot hi havia llistes d’espera en diverses llibreries de Tortosa. Per això, ara s’ha reeditat la primera part, alhora que surt a la venda el segon volum de l’obra. Panisello ha explicat que se li ha quedat molt de material fora d’aquest segon volum, i que només parlant del mercat de Tortosa es podria fer una tercera part de La Vida Tortosina. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta