3 de maig del 2012

Amposta ensenya els alumnes de quart d’ESO del col·legi Sagrat Cor a ser emprenedors


Amposta és la primera ciutat de la demarcació de Tarragona que ha aplicat un programa de formació d’emprenedors per a les escoles. El programa té el suport del Departament d’Ensenyament, ja s’està aplicant amb molt d’èxit en una cinquantena de ciutats d’arreu del país, i en el cas de la capital del Montsià s’emmarca en un conveni entre l’Ajuntament d’Amposta i la Fundació Escola Emprenedors. De fet, ja s’ha començat a aplicar als alumnes de les dues línies de quart d’ESO del col·legi Sagrat Cor. Un dels promotors del projecte i professor del programa, Pasqual Almudeve, ha explicat aquest dijous a l’informatiu matinal Primera Columna quines són les principals característiques d’aquest programa que busca fomentar l’emprenedoria entre els més joves.

El professor del programa de joves emprenedors d’Amposta també ha assenyalat que els alumnes de quart d’ESO es troben en un moment crucial de les seues vides, i que per tant és important ajudar-los a ser emprenedors, com a possible sortida a la crisi i per frenar l’increment de l’atur juvenil. De fet, els alumnes de quart d’ESO del col·legi Sagrat Cor d’Amposta ja han començat a presentar els seus primers projectes, la majoria dels quals relacionats amb les noves tecnologies, la informàtica i les pantalles tàctils, però també amb el medi ambient i amb la prestació de serveis a les persones més necessitades. El programa pedagògic, a més, potencia el treball en equip, l’aplicació de les noves tecnologies, l’expressió oral en públic, una visió internacional dels negocis i l’ús de la llengua anglesa.

D’altra banda, Pasqual Almudeve ha explicat que l’objectiu de la Fundació Escola Emprenedors és poder estendre aquest programa educatiu, que ara és una prova pilot, a la resta dels centres educatius d’Amposta i també al conjunt de les Terres de l’Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta