7 de maig del 2012

Detenen quatre persones per intentar robar en una botiga del centre de Tortosa

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Tortosa van detenir quatre persones per un intent de robatori en un establiment comercial del centre de Tortosa. Les detencions van tenir lloc dimecres passat, 2 de maig, cap a les dotze del migdia, en el marc del dispositiu conjunt que porten a terme els dos cossos policials al nucli històric de la població. Els agents van ser avisats d'unes persones que havien entrat en un comerç, del carrer Sant Blai, i intentaven prendre peces de roba. Amb l'ajut de testimonis i de les gravacions de càmeres de vigilància, es van buscar els implicats, tots ells veïns de Benicarló. Són un home i un jove de nacionalitat equatoriana, i dues noies de nacionalitat espanyola. En el moment de la detenció, els va ser intervingut un carret d'anar a comprar, el qual havia estat preparat amb un doble fons d'alumini, a fi efecte de poder burlar el dispositiu electrònic de seguretat que utilitza l'establiment.

3 comentaris:

  1. Home. Ja que robes, almenys una mica més de vista.
    La tàctica de la invisibilitat, nois. Vamos , com los polítics. Detràs, del traje i la corbata, qui ho diria que s'amaga un lladre.

    ResponElimina
  2. ets tant previsible...i demagog que, ni entrenant, et superaries.

    ResponElimina
  3. Depen del traje i de la corbata o és indiferent?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta