7 de maig del 2012

Curto qüestiona la nova política hidrològica del PP

L’exdiputat al Parlament i exdirigent del Partit Popular a Catalunya, el tortosí Josep Curto, ha afirmat aquest dilluns que les Terres de l’Ebre no haurien de caure en la trampa d’entrar a discutir cap cabal ecològic del tram final del riu amb el govern de l’Estat. Curto, que va deixar la militància el 2009 per la seua disconformitat amb el recurs que el Partit Popular va presentar al Tribunal Constitucional en contra de l’Estatut de Catalunya, ha assenyalat que els polítics de Madrid sempre intenten “fer trampes” en qualsevol discussió, i enganyar els catalans. L’exdiputat tortosí ha estat el convidat d’aquest dilluns a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, i ha remarcat que l’únic cabal ambiental del riu és el seu cabal natural, i que no hi ha cabals sobrants. Per Curto, la posició més intel·ligent seria oposar-se frontalment a qualsevol transvasament. En qualsevol cas, Curto ha comentat que té la impressió que el govern de Rajoy no té previst fer ara cap transvasament de l’Ebre, i que com a molt ho intentarà en una segona legislatura.

 D’altra banda, sobre la recentralització de competències en matèria d’aigua, l’exdirigent del Partit Popular ha rebutjat que el govern de l’Estat afirme que volen evitar duplicitats de competències i reduir costos. En aquest sentit, Curto ha afirmat que el govern d’Espanya podria començar per reduir alguns dels ministeris que tenen les competències transferides a la Unió Europea o a les mateixes comunitats autònomes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta