7 de maig del 2012

Josep Curto, amb el pacte fiscal per a Catalunya i l’estat propi

El tortosí Josep Curto, exdirigent del PP a Catalunya, ha aprofitat el seu pas a l’informatiu matinal Primera Columna per repassar qüestions de l’actualitat europea com les eleccions presidencials a França, o també els comicis a Grècia. A més, tot i que ha aprofundit en la situació de Catalunya, d’Espanya i d’Europa arran del context econòmic, i ha abordat les possibles solucions a la crisi, Curto també ha fet unes declaracions sorprenents sobre la reivindicació del pacte fiscal. En aquest sentit, l’expresident del grup parlamentari del PP ha animat el president Artur Mas a negociar fins a l’extenuació l’assoliment d’un pacte fiscal per a Catalunya. De fet, Curto ha assenyalat que el govern de CiU podrà comptar amb el seu suport públic, si toca reclamar el pacte fiscal i la creació d’un estat propi.


9 comentaris:

  1. Curto fa temps que va perdre el nord, m'imagino que trobava en falta estar en boca de tots. Al PP s'ha quedat sense càrrec i ara suposo que vol veure si li deixen cadira els de CiU.

    ResponElimina
  2. Home jo crec que ja fa segles i tot que va perdre el nord,però esta a favor d'un pacte fiscal i un estat propi tampoc vol dir que s'haigue perdut el nord,si no hi hauria massa catalans que s'haurien tornat bojos

    ResponElimina
  3. Gutijaume, parlant del nord, dis-los-hi als teus companys del País Basc que, basant-se en drets històrics, es deixarien tallar el coll abans de renunciar al concert econòmic que, pel cas és el mateix. Dis-li concert, di-li Pacte fiscal. És poder de recaptació, decisió i....més cacaus.
    Per altra part, és prou conegut que cada dia més hi ha gent, en principi declarats espanyols ( o com a mínim tant com catalans ) que, donada la situació, no veurien en malts ulls la possibilitat d'un estatus quo diferent. Des d'empresaris a sindicalistes passant per polítics de colors diferents.
    Parlant del nord....

    ResponElimina
  4. Si no penses com los meus, has perdut lo nord, interessant i molt tolerant definició. La vida dóna moltes voltes, de vegades la gent canvia, qui sap si un dia lo Guti mos acabarà en una estelada cantant los Segadors enmig del camp del Barça i fent-se fotos en Laporta...mai se sap...almenys el senyor Curto no ha usat els seus canvis ideològics per aconseguir una cadireta, de moment...

    ResponElimina
  5. Vols dir que se'l sap Els Segadors, Laporta ?

    Ah, parlant de la polèmica d'estos dies, Curto era dels que no canviava la parla en arribar al Parlament..

    ResponElimina
  6. Quan portes tota una vida defensant unes idees i uns valors i de repent en molt poc temps li dones la volta a la truita i tot allò que has defensat passes a atacar-ho, sense que hi hagi un motiu clar, a mi me fa sospitar.

    No ho deia perquè estigui defensat el pacte fiscal, sinó per tot un cúmul de declaracions que s’amuntonen a les esquenes del senyor Curto.

    ResponElimina
  7. Home, sembla que tingui especial interès en defensar Curto. T'asseguro que no és així, però quan tu, Gutujaume, feies quart d'ESO, ell ja les deia una mica originals i amb dissonància amb el PP a tertúlies de radio a barcelona. O sigui que això de " de repent ".....

    Mira, mira....
    Josep Curto deixa el PP

    Segons ell al 2.009 ja feia cinc anys que no votava el PP.

    ResponElimina
  8. Pos hi ha un munt de fatxes que han perdut el nord, de joves d'extrema esquerra (suposo que per follar més) i de vells d'extrema dreta (tot per la pasta), Pio Moa, Jimenez Losantos em venen al cap ... segur que n'hi ha molts més.

    ResponElimina
  9. Carregar-se en 4 mesos totes les promeses fetes durant 8 anys d'oposició si que és perdre algo més que el nord...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta