17 de maig del 2012

Forcadell: ‘Les obres de les piscines ni han començat ni començaran’


El portaveu d’Iniciativa-Entesa per Tortosa, Jaume Forcadell, ha tornat a criticar aquest dijous el projecte del complex d’aigües que ha impulsat el govern de Ferran Bel a les instal·lacions de l’estadi municipal. En la que ha estat una de les seues últimes entrevistes abans de deixar la política activa, Forcadell ha afirmat que el temps li ha donat la raó sobre el projecte de l’equip de govern de CiU.

Segons el regidor d’Iniciativa, les noves piscines que l’Ajuntament de Tortosa ha projectat al barri de Ferreries, amb les obres aturades de de fa mesos, s’han convertit en un embolic monumental per a l’alcalde i el seu equip de govern. En la mateixa entrevista a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, Forcadell ha afirmat que cal redimensionar el projecte, i que l’inici de les obres que es va fer abans de les eleccions municipals va ser “un engany a la ciutadania”. En la mateixa línia, Forcadell ha afirmat que el govern de Tortosa ha perdut el nord. El regidor d’Iniciativa ha afirmat que a Bel i al seu equip els falta capacitat d’autocrítica, per reconèixer que es van equivocar amb el projecte del complex d’aigües i rectificar.

Finalment, Jaume Forcadell també ha estat contundent a l’hora de donar suport a les reivindicacions de l’Associació de Veïns Centre-Nucli Històric. L’entitat ha demanat aquesta setmana que no s’aturen les obres de l’edifici de les delegacions, així com la reobertura al trànsit del carrer Montcada. Segons el portaveu d’Iniciativa, les obres del carrer Montcada s’han convertit “en un circ”, i per això ha instat el govern català a no deixar l’edifici de les delegacions a mitges, ja que és una obra vital per a la recuperació del nucli antic.

D’altra banda, Forcadell ha tornat a reclamar la necessitat de que té Tortosa de redactar el seu pla estratègic. En aquest sentit, ha acusat el govern de Bel d’incomplir un dels seus primers compromisos electorals, l’any 2007.

6 comentaris:

  1. Pos sí, de moment Jaume te tota la raó. I Bel pareix que des de que ja no estan los tripartit (tant criticat pels seus), que no pot fer res.

    ResponElimina
  2. tota la rao, esperem q a l'estiu no sigue un niu de mosca negra,i que ningu es faci mal,ja que es pot entrar facilment als vestidors abandonats i ple de bruticia

    ResponElimina
  3. De totes maneres li hauran de trobar un altre us a lo que hi ha, perquè Delegacions, pel que s'ha demostrat que serveixen, i amb la crisi, ejem...
    Per anar de pressa, una plaça pura i dura ja que amb el cost de les obres la primera pedra al 2025.
    I els parkings per als jutges que quedin de la tragèdia i els regidors, i a pagar natros, com tot.
    Parlant de misèries, redó el negoci que ha fet Rajoy amb els nostres diners: compra Bankia i en una setmana val la meitat del preu pagat.
    Que no ens passe res més, que ja és prou en lo que mengem dia a dia d'estafa i manipulació.

    ResponElimina
  4. L'alcalde ha de donar la cara i explicar-se. Pel moment ja fa un any que van talar els magnífics plataners que bona ombra donaven. també es van carregar d'un "Sarpasso" l'àrea de gronxadors per als menuts.
    És un fàstic que en nom de l'oportunisme d'uns (els que han de han de vetllar pel poble)es destrosse una part del patrimoni esportiu i de lleure. Si això ho arriba a fer un particular, avui estaria a la presó.
    Ja n'hi ha prou!

    ResponElimina
  5. Si en qüestions tant visibles com l'estadi i la vergonya de simular el començament de les obres dies abans de les eleccions municipals, l'Alcalde és capaç d'enganyar, amagar l'ou i no dir tota la veritat del que passa amb el complex de la piscina i demés, que no farà en altres coses menys visibles i més susceptibles de ser amagades.
    Que no ens passi res. Però que ens agafin confessats, això sí.

    ResponElimina
  6. Bel no va dir que los polítics haurien de cobrar en proporció al que fan? O algo així.Pos en aquest cas ell no hauria de cobrar, sinó pagar.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta