21 de maig del 2012

L'alcalde de l'Aldea fa un #novullpagar i topa amb l'operari del peatge d'Amposta



L'alcalde de l'Aldea, el republicà Dani Andreu, és un dels càrrecs electes d'ERC que aquest diumenge ha participat en la segona onada de la campanya #Novullpagar que va tenir lloc arreu del país. En el cas de les Terres de l'Ebre, més d’una vintena de vehicles i un camió van participar en l'acció de protesta al peatge de l’autopista AP-7 d’Amposta i Deltebre. A més de Dani Andreu, també hi havia el secretari general adjunt d’ERC, el rapitenc Lluís Salvadó; regidors de l’Aldea, Roquetes, Alcanar i Campredó, i l'alcalde de Roquetes, Francesc Gas. En aquest sentit, en el vídeo del #novullpagar de l'alcalde de l'Aldea es pot comprovar com Andreu es topa amb el mateix operari que fa unes setmanes va protagonitzar un incident amb un estudiant d'Ulldecona que es va negar a pagar el peatge de l'autopista. En aquesta ocasió, però, l'operari del peatge es mostra molt més tranquil i només anima l'alcalde de l'Aldea i els seus acompanyants a llegir-se la Constitució per conèixer la llei. De la mateixa manera, en el vídeo també es pot escoltar com demana que no el graven amb la càmera que porta el copilot de Dani Andreu, i com qüestiona el paper dels Mossos d'Esquadra.

Per la seua banda, després de negar-se a pagar el peatge i de superar la barrera, els representants d’ERC van denunciar el greuge i la discriminació en infraestructures viàries que pateixen les Terres de l’Ebre, tot fent especial atenció al retard en l’acabament de les obres de la variant de l’Aldea, i a la manca de voluntat de fer arribar l’autovia A-7.

2 comentaris:

  1. El que no entenc és com no s'ha denunciat aquest operari, ja que en el video del noi jove, no es pot realitzar el tipus d'amenaces que feia i queda impune. La gent té dret a protestar i si incumpleix alguna normativa ja estan els cossos de la llei per prendre les mesures pertinents.

    ResponElimina
  2. Però a este paio d'on l'han tret? Suposo que devia ser lo típic pillat dels que estaven orgullosos de fer la mili.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta