24 de maig del 2012

L’Aldea organitza actes solidaris en benefici dels afectats de la cooperativa

 L’Ajuntament de l’Aldea ha programat una sèrie d’actes solidaris, de caràcter esportiu i cultural, en benefici dels afectats per la fallida de la secció de crèdit de la cooperativa. El primer dels actes benèfics és un partit de futbol entre la Unió Esportiva Aldeana i el Nàstic de Tarragona, que es disputarà aquest dijous a partir de les vuit del vespre, amb les entrades al preu simbòlic de tres euros. Així ho ha explicat l’alcalde de l’Aldea, el republicà Dani Andreu, aquest matí, durant una entrevista a Canal 21 Ebre. A més, Andreu ha avançat que també preparen un partit entre la Unió Esportiva Aldeana i l’equip de veterans del Barça, que tindrà lloc el proper 16 de juny, així com tot un seguit d’actes lúdics i culturals que es faran al llarg de l’estiu i durant la propera tardor.

A més, s’està preparant una festa jove i també un quadrangular de futbol entre la Unió Esportiva Aldea, el Club Deportiu Tortosa, el Club de Futbol Amposta i la Unió Esportiva Rapitenca. I el 10 de setembre es farà una festa amb els grups ebrencs dels anys seixanta i setanta. Finalment, de cara a final d’any, també intentaran fer una gala benèfica, tot coincidint amb el primer aniversari de la fallida de la secció de crèdit de l’Aldea.

D’altra banda, l’alcalde ha assenyalat que espera que els actes benèfics siguen un revulsiu per aixecar la moral de la població, després d’aquests mesos tan difícils. De fet, encara hi ha un centenar de famílies que encara tenen retinguts els seus estalvis. De la mateixa manera, Andreu confia en què es puga crear un fons de rescat dels més de 4,3 milions d’euros que continuen bloquejats a la secció de crèdit de la cooperativa agrícola, ara en concurs de creditors. L’alcalde ha comparat el cas de la cooperativa de l’Aldea amb el rescat de Bankia, tenint en compte que Caja Madrid es va rentar les mans quan la secció de crèdit va entrar en fallida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta