24 de maig del 2012

Un conductor begut atropella dues persones en un pas de vianants a Tortosa

Dues persones, una dona de 36 anys i un home de 28 anys, es recuperen a l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (HTVC) de diverses fractures que van patir en ser atropellades en un pas de vianants de l'avinguda Generalitat de Tortosa. L'accident es va produir, segons fonts municipals, la matinada de dissabte a diumenge del cap de setmana passat. El conductor de la furgoneta que va atropellar la parella és un veí de Tortosa de 40 anys, i va donar una taxa d'alcoholèmia que multiplicava per quatre el límit permès. La Policia Local li ha imputat un delicte contra la seguretat del trànsit.

7 comentaris:

  1. 40 anys i tan poc suc. A esta edat no se'ls hauria de donar una segona oportunitat i no tindria que porta cotxe mai mes.

    ResponElimina
  2. No, de suc sembla que en portava prou i massa...

    ResponElimina
  3. Per cert, el pas de vianants a la zona del Temple, que portava el "invent" d'un policia de Tortosa (si no recordo malament ...), d'uns llums que s'illuminen a nivell terra quan comences a passar, ja no funciona. Se sap si aquesta sistema ha sigut un exit? Hi ha estadistiques o algo?

    ResponElimina
  4. Va ser una bona idea, però pareix que no hi ha molt interes en fer més passos d'estos. Tot i això, si no recordo malament, va haure un atropellament quan l'invent funcionava correctament.

    ResponElimina
  5. Els "baches" de tota la vida no funcionen?

    ResponElimina
  6. Ni baches ni osties. Castics exemplars per a los borraxos i drogates.

    ResponElimina
  7. És molt trist que una persona d'aquesta edat es tingui que possar borratxo pels "baches" de tota la vida! A més quan possa en perill la vida dels altres a més de la seva propia!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta