21 de maig del 2012

Manel Ferré rebutja la fusió de partits judicials i municipis menuts



L’alcalde d’Amposta, el convergent Manel Ferré, s’ha mostrat molt crític aquest dilluns amb la proposta del Consell General del Poder Judicial, que fa unes setmanes va proposar l’agrupació dels partits judicials d’Amposta i de Gandesa amb el de Tortosa, com a mesura d’estalvi. Durant una entrevista a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, Ferré ha estat taxatiu quan ha qualificat d’”autèntica aberració” la possible modificació de la planta judicial, tenint en compte la realitat del país i del territori. A més, l’alcalde d’Amposta ha recordat que el palau de justícia de la capital del Montsià té el mateix volum de feina que els jutjats de la capital del Baix Ebre.

En la mateixa línia, Ferré ha afirmat que s’ha posat en contacte amb la conselleria de Justícia, i ha volgut transmetre un missatge de tranquil·litat quan ha afirmat que en cap cas es podrà tancar uns jutjats que funciona a ple rendiment. A banda, l’alcalde d’Amposta ha rebutjat la possible fusió dels ajuntaments més menuts de 5.000 habitants, tot i que ha remarcat que és necessari fer mancomunitats de serveis, en la línia del que s’ha fet amb els consells comarcals. D’altra banda, l’alcalde d’Amposta s’ha mostrat decebut amb les polítiques impulsades pel govern del Partit Popular. Ferré ha afirmat que s’esperava "alguna cosa més" de Mariano Rajoy com a president del govern de l’Estat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta