17 de maig del 2012

Trobeu bé que Artur Mas no pogués inaugurar el campus de la URV amb normalitat? #PrimeraColumna


En el programa d'aquest dijous de Primera Columna hem volgut preguntar els espectadors de Canal 21 Ebre si els va semblar bé el president de la Generalitat no pogués inaugurar el Campus Terres de l’Ebre amb normalitat. La presència d'estudiants i de professionals de l’ensenyament i de la salut, amb pancartes contra les retallades, va impedir que l’acte es desenvolupés amb normalitat. Finalment, es va decidir que Mas no es trobés amb els manifestants, i es va limitar a saludar les autoritats a peu de carrer, on també va atendre els mitjans de comunicació. Però ni es van fer els parlaments previstos ni es va descobrir cap placa, tot i que la URV feia mesos que esperava la visita de Mas per inaugurar el campus Terres de l’Ebre, que funciona des del setembre. L’altra cara del tema és que el president d’un país hauria de poder inaugurar una universitat amb total normalitat, i que els manifestants potser haurien d’haver demostrat més respecte cap a la institució de la Generalitat i per la mateixa URV, en un dia tan important. Per tant, què en penseu? Trobeu bé que Artur Mas no pogués inaugurar el campus de la URV amb normalitat?

9 comentaris:

  1. Cert és. Segurament que, tot i havent-hi raons objectives, i moltes, per protestar a tot hora, lo lògic fora que, un cop decidit que vol inaugurar-ho, pogué fer-ho. Ara, cal inaugurar una cosa que funciona des de Setembre ? i que a més, si atenem a declaracions de destacats/des convergents la legislatura anterior és va invertir sense coneixement. En qualsevol cas -amb més o menys normalitat- voleu dir que si hagessin volgut no s'hagués pogut entrar a les instal·lacions, descobrir la placa i fer els parlaments ? Tants i tan perillosos eren els concentrats ?

    ResponElimina
  2. Bé, si. Lo que no entra el cap és aquesta "inauguració" a estes altures de la pel·licula. Qua ja no saben que fer?

    ResponElimina
  3. Estic cansat, com pot venir un dirigent de convergència a inaugurar l'edifici de la urv de Tortosa, pareix que se'n fotin. Amb això no vull donar a entendre que sigui socialista ni molt menys, no puc compartir uns ideals delegats des de Madrid i sense una hegemonia interna.
    Al que anàvem, amb vint i tants anys de govern convergent i ens han deixat a l'estacada, no sé si per incompetència d'ells o dels nostres propis governants, deixant-nos morts al sud de Catalunya, sense tenir un mitjà per evolucionar com seria haver creat un bon campus a Tortosa quan es va fer la urv.
    Estic totalment en contra d'aquesta classe política, ja sigui d'esquerres com de dretes, en contra de la seva carència d'implicació en la societat i tot el que comporta.
    Únicament i des d'aquest comentari, voldria donar gràcies al senyor Azael Fabregat, no es pot dir de cap altra manera que senyor, per haver sigut més intel.ligent per no haver-se posat dins d'aquest ambient podrit com és la política i intentar millorar la ciutat que ell s'estima mitjançant la seva posició laboral.
    De la mateixa manera que sento rebuig per la gran inmensa majoria política tortosina, solament sento orgull per tortosins que intenten fer de la seva ciutat algun lloc millor.

    ResponElimina
  4. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

    ResponElimina
  6. S'inaugura un equipament educatiu ( que si el govern actual no se'l hagués trobat tant avançat no sé sap com estaria ) Mas en presumeix: " aquesta inversió al Campus de l'URV demostra que el país està avançant" demostrant a més que "el país té les mateixes oportunitats" I insisteix encara quan, traient pit, diu que és paradoxal que hi hagin protestes tot just quant "estan inaugurant" un nou campus universitari.
    Suposo que uns minuts més tard, al dinar amb els empresaris si cal, direm que s'ha gastat massa i la caixa està buida.
    És que..............

    ResponElimina
  7. Efectivament Jotabé; s’inaugura un espai educatiu pel qual el conseller Josep Huguet (del teu partit)sempre havia dit que no hi hauria pressupost. Però ves per on de la nit al dia va aparèixer el pressupost que la va fer possible… Això es màgia veritat ?

    ResponElimina
  8. Mc Calan, et noto des-ubicat. Deu ser la falta de pràctica que, parlant d'universitats, si la presencial és proporcional a la lectora, ho entenc.
    Vinga, a veure si mara el Bayern d'una vegada. A no ser que surti Romeu, clar.

    ResponElimina
  9. Pos jo me'n alegro que l'equip on juguen tres espanyols, un d'ells faldut, guanyi la Champions.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta