6 de juny del 2012

El PSC sosté que no està negociant amb CiU i el PP cap moció de censura a Alcanar


El portaveu del grup del PSC d’Alcanar, Ricard Bort, ha negat aquest dimecres que la sortida dels tres regidors socialistes del govern municipal amb Esquerra no té l’objectiu de promoure una moció de censura per apartar el republicà Alfons Montserrat de l’alcaldia. Durant una entrevista a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, Bort ha atribuït a rumors interessats i malintencionats les informacions que la setmana passada asseguraven que el PSC estava negociant la formació d’una altra majoria de govern amb els tres regidors de CiU i els tres regidors del Partit Popular. Així, el portaveu socialista ha reiterat que si han marxat del govern municipal d’Alcanar, un any després de les eleccions municipals, ha estat per forçat un debat obert sobre les mesures urgents que l’Ajuntament ha d’emprendre per ajudar la població a sortir de la crisi, ja que s’estan vivint situacions dramàtiques. De fet, Bort ha afegit que han fet una sortida ordenada del govern liderat per Montserrat, i que fins i tot col·laboraran amb els regidors que han assumit les seues àrees.

En la mateixa entrevista, Bort ha posat de manifest la "voluntat de diàleg" del PSC amb la resta de forces polítiques de l’Ajuntament canareu. Així, el portaveu socialista ha afirmat que tots els grups municipals haurien de seure a la mateixa taula per posar en comú les seues solucions immediates contra la crisi. Bort ha detallat algunes de les mesures que proposa el PSC, com ara frenar la pujada d’impostos, fer un pla d’estalvi municipal per ordenar les finances de l’Ajuntament i evitar les despeses supèrflues, i sobretot posar en marxa un pla d’acció social i un pla d’ocupació.

En aquest sentit, Bort ha remarcat que la intenció dels socialistes és no excloure ningú del debat. Amb tot, ha explicat que l’alcalde encara no els ha convocat a cap mesa de diàleg. Segons Bort, ha arribat el moment d’evitar el joc de la confrontació política, uns enfrontaments que en el passat ha fet “molt de mal” a la població Alcanar.

Finalment, el portaveu del PSC ha afirmat que, si fa falta, els socialistes canareus es quedaran fora del govern municipal la resta del mandat. A banda, Bort ha tret rellevància al comunicat que divendres passat van emetre alguns militants i simpatitzants de l’autodenominat Grup d’Opinió Socialista d’Alcanar. De fet, ha recordat que fa poc que s’ha renovat l’executiva local del PSC canareu, i que és la nova executiva amb el nou primer secretari, Albert Alarcón, qui té la legitimitat per fixar les estratègies del partit a Alcanar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta