30 de juliol del 2014

Nova crida per trobar el jove que va saltar de l'antic pont del tren de Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).- La família de Jefferson José Cango Cordova, el jove que va saltar de l’antic pont del tren de Tortosa, ha fet una nova crida per intentar localitzar el seu fill, just un any i mig després de la seua desaparició. Jefferson José tenia 21 anys quan va saltar al riu des del pont roig de Tortosa, el 26 de gener del 2013, dia en què l’Ebre portava un cabal de més de 1.000 metres cúbics per segon. De fet, els Mossos d’Esquadra, els Bombers i altres serveis d’emergències van intentar localitzar-lo en diverses ocasions, però no es va trobar cap cos al riu. La família pensa que el jove podria haver sortit de l’aigua i que encara es trobaria amb vida, ja que en aquests mesos han rebut algunes trucades que asseguren haver-lo vist a la zona de Cadis.

La seua mare, Hermelinda Cordova, ha tornat a demanar, aquest dimecres, que algú l’ajude a trobar el jove, qui en el moment de la seua desaparició tenia problemes sentimentals amb una noia i patia una forta depressió. El número de contacte de la família de Jefferson José Cango Cordova és el 633 360 249. Els testimonis que asseguren haver-lo vist per Andalusia han explicat que semblava desorientat, que es tocava molt el cap, i també que caminava amb dificultat. Quan va desaparèixer tenia un tatuatge al braç dret en què es podia llegir ‘Alma’, el nom de la noia que havia estat la seua parella. Quan es va llançar al riu, després d’una nit en què havia consumit begudes alcohòliques, Jefferson José anava acompanyat d’un amic que no va poder evitar que saltés des del pont del tren. El jove, d’origen equatorià, residia a Amposta però estudiava a l’institut de l’Ebre de Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta