30 de juliol del 2014

Aigües de Tortosa habilita un punt automàtic de subministrament al polígon Catalunya Sud


TORTOSA (Baix Ebre).- L'empresa mixta Aigües de Tortosa ha posat en funcionament un punt automàtic de subministrament d'aigua per a aplicacions fitosanitàries o reg al polígon industrial Catalunya Sud. L'empresa ha escollit aquesta ubicació atenent a la important demanda de pagesos i altres veïns de la zona per utilitzar aquesta aigua per a usos agrícoles. Fins ara, l'únic punt de subministrament d'aigua en tota la zona era la de la cooperativa Soldebre. Els interessats en aquest nou servei s'han d'adreçar a les oficines d'Aigües de Tortosa, on podran adquirir una targeta dispensadora amb banda magnètica que els permetrà omplir els dipòsits de forma totalment automatitzada.

L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i els tècnics d’Aigües de Tortosa han presentat aquest dimecres els detalls d’aquesta nova actuació, acompanyats del gerent i altres representants de la cooperativa Soldebre. Els interessats en aquest nou servei s’han d’adreçar a les oficines d’Aigües de Tortosa (Ronda Docs, s/n) on podran adquirir una targeta dispensadora amb banda magnètica que els permetrà omplir els dipòsits de forma totalment automatitzada. L'alcalde ha explicat que aquesta actuació respon a la petició del col·lectiu agrícola i de la cooperativa Soldebre, i que s'emmarca dins del procés de millora general de la prestació de serveis d'Aigües de Tortosa. Fins ara, l'únic punt de subministrament d'aigua en tota la zona era precisament Soldebre.

Imatge Ajuntament de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta