1 de juny del 2012

Geli reclama al govern que ajude més els veïns de l’Aldea



La diputada de Salut i exconsellera de Salut, Marina Geli, ha aprofitat aquest divendres el seu pas per l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre per expressar el seu suport als veïns de l’Aldea afectats per la fallida de la secció de crèdit. En aquest sentit, Geli ha manifestat la seua comprensió amb els afectats de la cooperativa de l’Aldea i ha afegit que és normal que estiguen indignats. Sobretot, després de conèixer que s’ha rescatat Bankia amb 23.000 milions d’euros de fons públics, mentre que els governs no han trobat una solució financera per reflotar la cooperativa de l’Aldea i desbloquejar els 4,5 milions d’euros que encara hi ha retinguts. En aquest sentit, l’exconsellera ha afirmat que la Generalitat hauria d’acompanyar més els afectats de l’Aldea, per ajudar-los a trobar una sortida al seu problema, que té implicacions sobre l’economia de la població i de la resta del Baix Ebre.

En la mateixa línia, la diputada del PSC ha afirmat que els veïns entrampats amb la fallida de la cooperativa han de seguir mobilitzant-se per intentar no caure en l’oblit de l’opinió pública. I és que, en el millor dels casos i segons el pla de viabilitat, els afectats de la secció de crèdit no recuperaran els seus diners fins d’aquí a vuit anys.

De fet, Geli ha apuntat que algunes de les cooperatives de les Terres de l’Ebre potser haurien de fusionar-se per fer una gran cooperativa en l’àmbit del sector agroalimentari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta