5 de juliol del 2012

L'hospital de Móra d'Ebre podrà tenir un pàrquing de quatre plantes al barranc de les Moreres

La Comissió d'Urbanisme de les Terres de l'Ebre (CUTE) ha aprovat definitivament la modificació de les normes subsidiàries de Móra d'Ebre, en la zona del barranc de les Moreres. Aquest canvi urbanístic permetrà que l'Ajuntament puga construir o fer una concessió per explotació d'un pàrquing de quatre plantes soterrani, tot aprofitant el desnivell del barranc i mantenint la zona verda que hi ha a la superfície. L'aparcament podria tenir unes 400 places, i donaria servei també a l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre, que es troba just a tocar d'aquests terrenys. De fet, tal i com va avançar l'alcalde de Móra d'Ebre durant una entrevista a l'informatiu matinal Primera Columna, de Canal 21 Ebre, l'objectiu de l'Ajuntament de la capital de la Ribera d'Ebre és obrir un concurs d'idees a la iniciativa privada, per ubicar-hi un gran edifici polivalent per instal·lar-hi equipaments socials o culturals, al costat de la zona verda, i un aparcament soterrani. Així, segons ha detallat el director general d'Urbanisme, el govern autoritza a fer el pàrquing sota una zona verda amb la condició de mantenir-la, i també que els terrenys continuïn sent de titularitat pública, independentment que es puga fer una concessió.

D'altra banda, la CUTE ha informat favorablement de la documentació aportada pels ajuntaments de Sant Jaume d'Enveja i Arnes sobre els seues respectius plans d'ordenació urbanística municipal, (POUM). Tot i que la Comissió ha fet alguns requeriments i canvis, aquest informe permetrà agilitzar els tràmits abans que els ajuntaments facin l'aprovació inicial dels planejaments generals. A més, la CUTE també ha fet informe favorable del pla de millorar urbana Roques Daurades 2 de l'Ametlla de Mar, on es preveu la construcció de 280 habitatges; i l'aprovació inicial del pla especial de la línia aèria de 220 kv als termes de Tivissa, Garcia, Móra d'Ebre, i Ginestar, a la Ribera d'Ebre, per l'evacuació de l'energia de tres parcs eòlics.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta