4 de juliol del 2012

Terra Alta+ impulsa la creació d'un centre de BTT per a la via verda

El Consell Comarcal de la Terra Alta ha adjudicat a a Emili Mato i Palos la redacció de l'estudi de viabilitat per a crear una infraestructura d’activitat turística a la Via Verda, concretament un centre de bicicletes totterreny (BTT) a la Terra Alta. L'adjudicació s'ha efectuat per un import de 21.004 euros, IVA inclòs, en el marc del projecte Terra Alta +, una acció de desenvolupament inclosa al programa Treball a les 7 Comarques, patrocinat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE).

L'estudi pretén fer una anàlisi sobre quin paper han de jugar les diferents estacions de la Terra Alta de l’antiga línia fèrria de la Val de Zafán (Via Verda), i determinar la millor ubicació d'un punt d’acollida d'un centre de bicicletes totterreny (BTT). També presentarà un plantejament sobre el disseny de les instal·lacions, la inversió necessària per a la seua posada en funcionament, i el seu manteniment. De fet, caldrà analitzar amb deteniment les despeses de funcionament i les fonts d’ingressos possibles. Així, l’estudi ha de tenir en compte la implicació i la complicitat necessàries amb la Federació Catalana de Ciclisme, com a ens homologador dels Centres BTT de Catalunya.

L’objectiu global de l’estudi és analitzar les condicions de viabilitat i elaborar el pla de negoci que permeti oferir un centre de BTT a la Terra Alta, per la qual cosa ha de definir les condicions del model i el pla de negoci en l'àmbit de prestació dels serveis, analitzar els serveis a oferir i determinar els punts físics on localitzar-se, incloent potencials aliances amb agents de l'entorn per oferir un servei diferenciat, i realitzar un estudi de mercat de potencials usuaris dels serveis a prestar.

Imatge Terra Alta+

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta