30 d’agost del 2012

Bel confirma que assistirà a la manifestació de l'11-S a Barcelona



TORTOSA (Baix Ebre).- L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, va voler valorar aquest dimecres dues qüestions de política nacional, com són la sol·licitud del rescat de més de 5.000 milions per part de la Generalitat i la convocatòria de manifestació del proper 11 de setembre, amb el lema Catalunya, nou estat d’Europa. Segons Bel, era inevitable que el govern català s’acollís al fons de liquiditat creat per ajudar la tresoreria de les comunitats autonòmiques. De fet, l’alcalde ha remarcat que els 5.000 milions només representen una tercera part del dèficit fiscal que cada any l’Estat té amb Catalunya. En la mateixa línia, Bel ha confirmat que té previst assistir a la manifestació de la Diada a Barcelona. A més, ha demanat la unitat del poble català, més enllà dels eslògans o dels lemes de la convocatòria de l’Assemblea Nacional Catalana.

2 comentaris:

  1. Ja, ja, ja!!!!!!
    Va apanyat l'independentisme amb fitxatges com aquest!!!!
    Tant omplir lo sac....
    Ha, ha, ha, ha... i una ampolla de rom...

    ResponElimina
  2. Per mi ja et pots quedar a casa.
    No necessitem gent que de cara a la galeria digue que és independentista , i després, allà on té responsabilitats no fa polítiques independentistes o directament antiindependentistes.

    No pots estar el 29 d'agost parlant d'anar a la manifestació de l'11 i el 31 d'agost enviar a la Brigada Municipal a despenjar pancartes independentistes de la ciutat... Bé, de fet si que ho pots fer, però igual després et tiren ous quan vaigues a la manifestació....

    Com ahir, la Meritxell Roigé celebrant pel Twitter que avui treien l'escut de Felip V que hi ha al Parlament.... I el monument de Franco que tenim al mig del riu?!?!? Colla d'hipòcrites!!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta